.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    СофиЯ
    Намери си момче, което наистина да си сигурна, че го обичаш, да му имаш доверие и да не стават подобни гафове. Не се връзвай на такива. Както знаеш има всякакви използвачи , в случая само заради с*кс. Но пък и с*кса се прави с човек, на когото наистина можеш да разчиташ и да си сигурна, че после няма да те зареже. Както и не бъди толкова наивна ...не вярвай на думи от сорта: 'искам нещо повече от теб'. Щом чуеш подобно нещо изобщо не обръщай внимание на това момче, просто иска да е с теб само заради това.......Прецени си сама, така че после да не съжеляваш! УсПеХ!!

Що пишеш секс така -> с*кс
    Да не е цинизъм или мръсна дума? Докотолкот ми е известно е термин...а по темата си казах мнението още преди да го срещнеш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Що пишеш секс така -> с*кс
    Да не е цинизъм или мръсна дума? Докотолкот ми е известно е термин...а по темата си казах мнението още преди да го срещнеш...
    ами не знам . така ми дойде и така го написах.

prosto se otpuska6 i se podava6 na 4uvstvata si i tolkova nqma ni6to stra6no da se pregra6ta6 ili celuva6 s mom4e spoko :P
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ

но не и последното

Идея си нямаш колко си права...

Тцтц.. По добре действай, защото момчето едва ли ще седне да те чака да "станеш готова"
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Видях се с въпросното момче...и му обясних всичко...той разбра! Бях мн хепи.Върнах се вкъщи...видях че ми е пращал целувки и прегрътки по скайп и пак се зардвах мн...
    но след това.... ми писа : S neturpenie 4akam da te probvam...se6ta6 se v legloto... и аз му писах: 4e ti samo za tova li iska6e da sme gadjeta...и той отговории: Mi ti kfo si misle6e? Za drugo za kfo si mi osven za e**ne? и след това излезе извън линия...
    punkrock,не видя ли
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Видях се с въпросното момче...и му обясних всичко...той разбра! Бях мн хепи.Върнах се вкъщи...видях че ми е пращал целувки и прегрътки по скайп и пак се зардвах мн...
    но след това.... ми писа : S neturpenie 4akam da te probvam...se6ta6 se v legloto... и аз му писах: 4e ti samo za tova li iska6e da sme gadjeta...и той отговории: Mi ti kfo si misle6e? Za drugo za kfo si mi osven za e**ne? и след това излезе извън линия...
    leleee toq e golqm kreten,no se radvai 4e ti go e kazal o6te v na4aloto,a ne sled kato si se privarzala kam nego.Zareji go i tova e i bez tova ne si gotova :
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Dreamland Varna
    punkrock,не видя ли
    изобщо не съм видяла
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Май че че трябва да си намеря др който поне да ме обича ...е,има още мн момчета на света не е единствен...
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ше си намериш да.. В противен случай ходи при него и после ше се чувстваш наебана и заебана.. Гр леле как ме ядосват такива момченца.. Не му пиши повече, никво внимание от твоя страна към него.. Точка по въпроса...

Животът е адът описан в Библията!

Ne razbiram ti sled kato go obi4a6 i toi spodelq 4uvstvata ti za6to ne iska6 da badete zaedno, kakvo ti kostva da probva6. A vsa6tnost na kolko godini si? Nqma smisal da se pritesnqva6 6tom ne si gotova prosto mu kaji, obqsni mu kak stoqt ne6tata i toi 6te te razbere.No sa6to taka mislq 4e ne trqbva da izpuska6 6ansa si da bade6 s mom4eto koeto obi4a6.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не трябва да се страхуваш.А може би страха е защото той ще е първото ти гадже.

ahh i az pomnq pyrvoto si gadje golqma izlagaciq be6e kakto i da e 6tom toi te obi4a i ti nego prosto mu se doveri i se nadqvai 4e toi nqma da te narani obqsni mu 4e nqma6 "opit" i toi nai veroqtno 6te se syobraji s teb i 6te byde po nejen

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Май че че трябва да си намеря др който поне да ме обича ...е,има още мн момчета на света не е единствен...
    Тва е гадно положение... Аз ако бях, щях да го намеря тоя и да му забия един . За кой се мисли тоя? За най-големия ебач на света ли? Пфф... Забрави го наистина, изобщо не му обръщай никакво внимение, не мисли за случилото се, не си заслужава да се хабиш. Keep walking!
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си