- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем... моля помогнете :smt010
Намери си момче, което наистина да си сигурна, че го обичаш, да му имаш доверие и да не стават подобни гафове. Не се връзвай на такива. Както знаеш има всякакви използвачи , в случая само заради с*кс. Но пък и с*кса се прави с човек, на когото наистина можеш да разчиташ и да си сигурна, че после няма да те зареже. Както и не бъди толкова наивна ...не вярвай на думи от сорта: 'искам нещо повече от теб'. Щом чуеш подобно нещо изобщо не обръщай внимание на това момче, просто иска да е с теб само заради това.......Прецени си сама, така че после да не съжеляваш! УсПеХ!!![]()
![]()
Що пишеш секс така -> с*кс
Да не е цинизъм или мръсна дума? Докотолкот ми е известно е термин...а по темата си казах мнението още преди да го срещнеш...
ами не знам . така ми дойде и така го написах.Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
prosto se otpuska6 i se podava6 na 4uvstvata si i tolkova nqma ni6to stra6no da se pregra6ta6 ili celuva6 s mom4e spoko :P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Тцтц.. По добре действай, защото момчето едва ли ще седне да те чака да "станеш готова"![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
punkrock,не видя лиПървоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
leleee toq e golqm kreten,no se radvai 4e ti go e kazal o6te v na4aloto,a ne sled kato si se privarzala kam nego.Zareji go i tova e i bez tova ne si gotova :Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
изобщо не съм видялаПървоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Май че че трябва да си намеря др който поне да ме обича![]()
...е,има още мн момчета на света не е единствен...
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Ше си намериш да.. В противен случай ходи при него и после ше се чувстваш наебана и заебана.. Гр леле как ме ядосват такива момченца.. Не му пиши повече, никво внимание от твоя страна към него.. Точка по въпроса...![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ne razbiram ti sled kato go obi4a6 i toi spodelq 4uvstvata ti za6to ne iska6 da badete zaedno, kakvo ti kostva da probva6. A vsa6tnost na kolko godini si? Nqma smisal da se pritesnqva6 6tom ne si gotova prosto mu kaji, obqsni mu kak stoqt ne6tata i toi 6te te razbere.No sa6to taka mislq 4e ne trqbva da izpuska6 6ansa si da bade6 s mom4eto koeto obi4a6.
Не трябва да се страхуваш.А може би страха е защото той ще е първото ти гадже.
ahh i az pomnq pyrvoto si gadje golqma izlagaciq be6e![]()
![]()
![]()
kakto i da e 6tom toi te obi4a i ti nego prosto mu se doveri i se nadqvai 4e toi nqma da te narani
![]()
![]()
![]()
obqsni mu 4e nqma6 "opit" i toi nai veroqtno 6te se syobraji s teb i 6te byde po nejen
![]()
Тва е гадно положение... Аз ако бях, щях да го намеря тоя и да му забия единПървоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
. За кой се мисли тоя? За най-големия ебач на света ли? Пфф... Забрави го наистина, изобщо не му обръщай никакво внимение, не мисли за случилото се, не си заслужава да се хабиш. Keep walking!
![]()
![]()