.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~

Какво да правя?

Здравейте!Бих искала един съвет от вас.Обичам едно момче от моя клас в което не очаквах да се влюбя, но ето,че това стана.Никога не съм го и харесвала дори, но..........Това е единствено, което страшно ме изненадва.По всичко личи, че и той ме харесва, само, че ми прави страшно много номера.Смята ме за високомерна и се държи твърде сдържано с мен и се бъзика по най-малкия повод.Аз разбира се винаги се държа сериозно, защото изчаквам неговите реакции, но на практика излиза така,че се гоним като котка и мишка.Дразни ме с едно друго момиче от класа, с което иска да ме накара да ревнувам.В някои моменти го мразя, за това,защото се прави на интересен.Според вас как трябва да се държа аз?И мислите ли, че той може би има чувства към мен?Търси непрекъснато контакт с мен по скайпа, но в училище ,когато аз искам да говоря с него, се държи като невменяем и страни от мен.Моля за съвета ви!
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Tova koeto az si mislq e 4e mom4eto naistina te haresva no v u4ili6te se darji po drug na4in za6toto moje bi negovite priqteli 6te mu se podigravat ako tragne s teb

Ъх ми обясни му тва дет го обясняваш на нас и му дай да разбере...че тая игра тряя спре и да почне нещо друго...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Където сваря
    Защо никои не си споменава годините като иска съвет.Просто според мен за различната въздраст ще е различна ситуацията
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Ако се държи така и наистина те харесва значи не знае как да се държи с момичетата!!!!!
    ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ

Или пък просто е кретен и се забавлява

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    София
    Съгласна съм и с двете мнения на GregoryHouse
    [size=7][b][u]fosse cos

Опитай да говориш с него,но извън училище, за да е спокоен...mon4eto е прав/а. Опитай.Нищо няма да изгубиш
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми говори с него по скайп тогава кажи му,че ти харесва и да не те разиграва повече

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, повечето момчета са така .. Разговарят свободно и търсят момичето, което ги кефи, но когато не са с приятелите си... иначе странят от нея, защото ги е страх от хорското мнение... Тъпа момчешка логика Просто го покани да излезете някъде сами и му кажи нещата, които мислиш, но f2f, а не в skype
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мхм вярно,ама аз пък съм на мнение,че щом толкова я търси в скайп тряя първо там да говори с него да му каже,че ако продължава така няма да стане нищо и после на 4 очи...

miloto_girl-4e е напъъъъъълно права! Скайп не е мястото където да му признае чувствата си! Би било глупаво от нейна страна,но се пак тя решава. Да,нека излезете някъде,дори и да не е в заведение...има толкова чудесни,романтични места където да му го кажеш!
    Успех!
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

aбе харесва си те момчето каквото и да си говорим, но както казаха miloto_girl-4e,GregoryHouse,mon4eto...абе всички-харесва те но не знае как да се държи с теб!
    момчешката логика наистина е мн странна...абе момче да си...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH

Това е!!!!

Голям фен
    Град
    Констанц
    ох и аз като бях на 13-14 и ме беше срам от чувствата ми към някой се закачах с него,но според мен той явно те харесва,но както някой каза просто го е срам да си го признае пред приятелите му , по принцип бих те посаветвала да си поговорите насаме и да се разберете,но имам неприятното чувство че квото и да стане между вас той пак ще продължи да те избягва като е с приятели и ще се прави на супер cool . Просто май му трябва време да порасне
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

abe tezi postapki sa tipi4ni za edno mom4e...haresva nqkoe momi4e i go kara da revnuva,no za6to sled kato moje prosto da i kaje pfff i az ne moga da gi razbera tezi ne6ta
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    v k16ti
    b1di sebesi i ne mu misli tolkova
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    София
    6 години харесвах ендо момче... И той се държеше по същия начин... Но наистина не ме харесваше.. Когато се закачаше с някое момиче, винаги ме поглеждаше с някакъв тъп поглед... Рядко говорехме като бяхме сред компания, но сами беше по-различно.. и т.н. Но никога не ме е харесвал, даже мисля , че ме ненавиждаше... И ти също не може да си сигурна, че той те харесва смао от някакви "знаци"... Питай го най-добре..
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Blagodarq na vsiki za suvetite.Dano da pomognat [-o<

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Или пък и недорасляк..
    Та заради това според мен не си заслужава да се занимаваш..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Pogovori s nego i go pitai do koga shte produljava taka i dali toi spodelq tvoite chuvstva

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH

Това е!!!!
    +1

ами аз съм в горе долу същата ситуация. Имам един съученик който преди много харесвах , сега не знам. Той тогава не ме харесваше. И сега си пишем много в скайп , казва ми колко си ме обичка , колко му липсвам и ми праща прегръдки , целувки , иска да сме спинкали в едно легло , щял да ми даде целувка за лека нощ , ала бала Обаче в даскало - НИКАКВО ВНИМАНИЕ. Хвърляме си само някакви погледи през часовете и се гледаме и си говорим с поглед. Но в междучасията все едно съм му никаква...супер рядко ми говори. Обаче ако не ми е казал лека нощ и винаги ми пише смс-че което завършва с прегръдка ииии една съученичка го пита и той й е казал че "не знае какво чувства към мен но определено има нещо...". Така че може и с твоя да е така. Другият вариант е да е както казаха кретен и просто да те върти тука... не знам , не го познавам. Но наистина може би е най-добре да поговорите. Само така можеш да си изясниш всичко. Аз така съм говорила с мойто момче много често. Той примерно е много сериозен когато се налага и разговора протича лесно. Дано и с твоя да е така. Абе поговорете

Мега фен Аватара на koalka
    Кара те да ревнуваш, това е ясно.Кажи му какво чувстваш, кажи му, че го харесваш, но не показвай, че се дразниш от това, което прави.Питай го защо по скайпа се държи по един начин, а в училище по друг...да видим какво ще каже....

Град
    Blagodarq na vsi4ki za suvetite.Moje da zaklu4ite temata...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си