- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко странен въпрос
момичета харесвате ли мъже с голи глави. Аз мойта си я бръсна редовно и всички ми викат че изглеждам много добре и затова се питах вие как мислите
Вин Дийзъл е доста харесван, лично аз съм почитателка на буйните коси.![]()
аз не съм момиче ама и аз лятото бях 0 номер и за малко да си посегна \/
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Emi zavisi na vseki mu otiva razli4na pri4eska.No 6tom ti kazvat,4e ti e hubavo zna4i e taka..... \/
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Az li4no mn si padam po mn kaso podstrigani ili gologlavi...mmm![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Дай снимка направо и ще ти кажем дали си добре :Р
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
нз ама аз ся сам почти 0 ;( каде отиде по дългичката ми косица ( насила постригана по случай велик ден ;( )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
аз да
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
az ne mnogo
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
Нз на мен лично ми е малко...гнуснообаче на всеки му ходи различна прическа и всеки с вкуса си ,както някой горе каза - дай снимка и ше ти кажем
![]()
АААААААААААААААААА, бръснатите са ми страаааааааст.
Само и единствено се заглеждам по мъже с бръснати глави или леко поникнали след бръснене!!!
Не знам какво притежават тези така наречени бръснати пичове.. ама много ме подлудяват, възбуждат, увличат, изкушават.. ъъ.. притежават нещо, което адски много ме тегли и привлича към тях.. чесно.
П.П. Може ли да се запознаеме на живо![]()
![]()
![]()
пич чесно казано кефиш, но мисля че с коса ще си по-добре
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Чесно казано не..Предпочитам да имат къси коси,но да имат!![]()
S kosa she si po-dobre![]()
In dreams there are no rules...
\Първоначално написано от be_true
/
![]()
![]()
Cheat the life before cheating u
Първоначално написано от NaSkO_
![]()
![]()
![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
Ти си човека с най-правилна форма на главата... чесно... Иначе и според мен е добре да си оставиш малко коса. Даже 0.5см стига :Р Ама и така си си добре![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Dobre ti e taka gologlav!!![]()
Еми като цяло да но на някои не им отиваЩом са ти казали че си ок значи си ок
![]()
Ами аз попринцип харесвам момчета с много къса коса или както е в твоя случай гола глава също ми харесва....
Не ме кефят особено такива прически..според мен с повечко коса ще си по-добре![]()