ами аз съм в горе долу същата ситуация. Имам един съученик който преди много харесвах , сега не знам. Той тогава не ме харесваше. И сега си пишем много в скайп , казва ми колко си ме обичка , колко му липсвам и ми праща прегръдки , целувки , иска да сме спинкали в едно легло , щял да ми даде целувка за лека нощ , ала бала Обаче в даскало - НИКАКВО ВНИМАНИЕ. Хвърляме си само някакви погледи през часовете и се гледаме и си говорим с поглед. Но в междучасията все едно съм му никаква...супер рядко ми говори. Обаче ако не ми е казал лека нощ и винаги ми пише смс-че което завършва с прегръдка ииии една съученичка го пита и той й е казал че "не знае какво чувства към мен но определено има нещо...". Така че може и с твоя да е така. Другият вариант е да е както казаха кретен и просто да те върти тука... не знам , не го познавам. Но наистина може би е най-добре да поговорите. Само така можеш да си изясниш всичко. Аз така съм говорила с мойто момче много често. Той примерно е много сериозен когато се налага и разговора протича лесно. Дано и с твоя да е така. Абе поговорете