.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не знам какво е?!?!

MNogo se pritesnqvam boli me nai dolu v dqsno i v sa6toto vreme me boli desniq krak v gornata 4ast tova moje li da e apandesit?Prosto iskam da znam dali nqkoi e imal sa6tite bolki

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

slu4valo mi se e kogato se prenatovarq ili ot nqkoq nastinka ,no ako prodalji bolkata za po sigurno idi do li4niq
    KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ами чувал съм , че апандисита обхваща и крака, т.е. когато те болу долу вдясно някой път боли и горната част на крака.
    Отиди на лекар , защото може да е сериозно.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Re: NEznam kakvo e ?!?!

Цитирай Първоначално написано от winterche
    MNogo se pritesnqvam boli me nai dolu v dqsno i v sa6toto vreme me boli desniq krak v gornata 4ast tova moje li da e apandesit?Prosto iskam da znam dali nqkoi e imal sa6tite bolki
    edin den prez lqtoto i na men mi se slu4i...ama mi mina ot samo sebe si..ni6to ne sam pilaaa......prosto si mina....

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    каквото и да ти кажем няма да ти помогне върви на доктор за по-сигурно

mersi,az daje tova smqtah da pravq da otida na lekar 6toto posle moje ve4e da e kasno mh...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от sladka_izmama
    slu4valo mi se e kogato se prenatovarq ili ot nqkoq nastinka ,no ako prodalji bolkata za po sigurno idi do li4niq
    I pri mene e taka.Moje da te e zabolqlo,ako si bqgal ili vyrvql na dylgo razstoqnie bez pochifka,pyk moje i ot drugo da e..Idi na lekar.Toi znae nai-dobre

ami da ti kaja az sam operirana ot apandisit,ne me boleshe tochno tam,taka che ne vinagi e tova...ako obache e takova i az te savetvam za lekar,zashtoto ako ne se operira dalgo vreme a e imalo nujda ima opastnost ot spukvane na apendiksa , koeto e strashno.ne iskam v nikakav sluchai da te plasha,no taka stoqt neshtata-aide uspeh i ne se pritesnqvai,ne vsichko e taka kakto izglejda [/url]
    It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си