.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Не знам какво да правя с него?

V momenta si imam gadje no neshtata mejdu nas sa malko slojni. vsqkash otnosheniqta ni izvednaj ohladnqha. I pochnahme da se karame za nai razlichni gluposti. I nai loshoto e 4e ne se karame otkrito a prosto vseki se sardi i ne kazva na drygiq.. prosto 4aka da mu mine i taka. Vrazkata ni v nachaloto izglejdashe prosto kato edna avantiora koqto shte trae kratko. no ne stana taka. veche stana 1 godina i 3 meseca otkakto sme zaedno. no oshte ne prilicha na vrazka. izlizame si zaedno. govorim si. no nikoi ot dvamata ne pokazva 4e neshtata sa neshto poveche ot avantiora. No naposledak v jivota mi se poqvi edno mom4e koeto mn haresvah predi i toi men no mejdu nas ne stana nishto seriozno. az se darjah s nego vsqkash za men ne znachi nishto. i toi leka po leka se otdrapna ot men. i minalata vecher kogato bqh s 'gadjeto mi' toi mi se obadi po gsma uj da pita na koi e nomera. a toi mn dobre znae 4e tova e moq nomer. i taka darja se malko studeno i sled kato zatvorih se po4uvstvah adski gadno i ne sprqh da mislq za nego cqla ve4er? spored vas kvo znachi tova... dali sym zapo4nala da gledam seriozno na nego? i ako e taka kvo da napravq za da mi prosti za predi.. a i parvo trqbva li da se razdelq s mom4eto s koeto sym sega sled kato neshtata mejdu nas ne sa takiva kakvito trqbva da sa za edna seriozna vrazka...

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Град
    СофиЯ
    Според това, което си написала, не може да се каже, че сте гажета. Вие сте просто като приятели. Ако изпитваш някакви чувства все още към другото момче, по-добре си признай и зарежи сегашното ти 'гадже'! Това, че ти се е обадил уж да пробва нещо...мисля, че едва ли не нон-стоп мисли за теб, изпитва някакви чувства и леко казано те ревнува....Затова няма да е лошо , след като няма бъдеще със сегашното ти момче, да го оставиш и да тръгнеш с другия.....Сама си прецени после да не съжеляваш! УсПеХ!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Suglasna sum s Sweet Baby.Ne moje da se kaje,4e ste gadjeta. Iz4akai da mine malko vreme predi da se re6i6i na nova vruzka... A ako ne iska6 prosto umnata... Uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Suglasna sum s Sweet Baby.Ne moje da se kaje,4e ste gadjeta. Iz4akai da mine malko vreme predi da se re6i6i na nova vruzka... A ako ne iska6 prosto umnata... Uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен
    Град
    Панацея
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

toba 4e si s edno mom4e ve4e pove4e ot godina ne zna4i 4e trqa zavinagi da si s nego 6tom kaza6 4e ne6tata ne varvqt zareji go dori da ne go haresva6 ve4e pak 6te e gadno 6tot se pak ne ste bili malko vreme zaedno i malko ili mn ti si se privarzala kam nego no vse nqkoga tova trqvba d astane...ot li4en opit ti kazvam pravi si kefa i na parvo mqsto slagai sebe si...vij onova mom4e izlezte na kafence nqkoi pat na kino zaribqvaite se i sled izvestno vreme mu razkrii 4uvstvata si
    Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си