- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за Пари !
да и аз съм на това мнение,но никога не казвай никога,понеже не знаеш какво ще ти се случи и какво ще ти поднесе живота,но ако наистина имам няква страшна нужда от пари може би бих го направила,ако няма какво да яде всяка ще го направи,независимо колко принципи има и колко е морална.....Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
да и аз съм на това мнение,но никога не казвай никога,понеже не знаеш какво ще ти се случи и какво ще ти поднесе живота,но ако наистина имам няква страшна нужда от пари може би бих го направила,ако няма какво да яде всяка ще го направи,независимо колко принципи има и колко е морална.....Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
Не се продавам..няма и да се продам,а отностно парите(ако закъсам)-ще искам заем от братчедката(тя е дашна)
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Никога не бих го направила! Ценностната ми система не ми го позволява.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
еми за сега не си мечтая за такива работи след време кой знае според обстоятелствата пък ...може и да е на мода![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Първоначално написано от da_potrebitel_sam;)
ммм да ви кажа в бг дават 1400евро на серия ....![]()
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
При вида на някъква солидна сума който и да е би се икушил .. абсолютно сигорен съм ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Никога не бих се съгласила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не.
Обичам само един човек и това съм аз.
opredeleno neee!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!