.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: нещо мое

Град
    плд

нещо мое

ей тва е част от нещо което и аз не знам какво е

глава 1
    градът

Ако бяхме в 2007 щеше да е странно в в седем вечерта да е тъмно като в рок,но ние сме
    в 2024 и това никак не беше странно.Още от шест и половина вечерта започаше да се смръчава
    и в седем е толкова тъмно ,че горката луна с бледото си сияние едвам ,едвам пронизва
    гъстите облаци дим,които изкачат от комините на многобройните фабрики,натруфени,като
    окраса на коледна елха.
    те се размножаваха, като
    хлебарки,толкоа бързо и през последните години хората въобще не забелязваха ,че
    небето все повече и повече се насищаше с пушеци,те се сливахасъс въздуха и се образу-
    ваше отровата която дишат наречена КИСЛОРОД.
    Всичко изглеждаше толкова зловещо,даже и през деня .Магазините и къщитите бяха занемарени и с времето вече не се различаваше къкъв е бил цветът им в миналото .По старите табели са се накачорили гарги,които разцепват с грозния си грач мъртвешката тишина ,а плясъците на крилете им ,наподобяващи писъци карат косите на минувачите да настрихват , А минувачите .Те .Хората на този град .Изглеждаха някак странно. Всички винаги бързаха за някъде и нямаха време да се наслъждават на живота .Ако имаше тъкъв за тях?!Те всъка веер бързат да се приберат и сукаш страхът им се е изписъл на челото ,издълбал е огромна дупка в тях и не тя не можеше да се запълни ,а пък ако някога се запълваше скоро лека по лека пак се отваряше още по - голяма.
    Самия град не беше доста голям .Улиците му бяха покрити с асвалт ,където от време на време се появяваха огромни дупки ,в които може ш да си разбиеш колата.В него имаше училище ,даже театър,който одавна не работи ,но още не са бутнали сградата,библиотека ,болница естествено, има и гробище до нея ( за да е по лесно ако ме разбирате) и множество магазини и супермаркети .
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Това с болницата и гробището е супер зловещо

Град
    У нас Си (=
    Харесва ми идеята на...ъъ...произведението. Обаче не ми харесва начина, по който е описано всичко. А това накрая "(ако ме разбирате)" направо ме разби.

Описано по ебаси идотски начин. Изивнявай, но си е вярно

Град
    София
    И каква е тая Глава от 5 реда на кръст? Глупаво е, а това накрая "за да е по-лесно, ако ме разбирате"... ам, да си го беше задържала за теб, ако ме разбираш..
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Blab
    Много ми харесаха правописните ти грешки! :P
    О, и метафората с "размножаването" , може би "множат" е по-подходящо, не мислиш ли?
    Не можах да го дочета, съжалявам, просто нямам сили...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си