.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: Секс за пари 2

Цитирай Първоначално написано от the_girl1
    И се получава едно взаимно използване - той получава сексуално удоволствие от нея, а тя материална задоволеност от него... Съответно липсват всякакви чувства... .
    Не мисля, че от едното задължително следва другото. Може да имаш чувства и точно заради това да правиш подаръци.

А не може ли да обичаш човек , който има пари и възможности?Тези хора да не прокажени и да не са всички позьори.Защо това трябва да се изтъква като единствено качество на един човек ?Обикновено момчетата,които харчат парите на мама и тати се държат така нагло и глупаво. Както и момичетата - да не би всички да се държат така показно - "Вижте ме аз ходя с чичко-паричко ",не може ли просто да обичаш такъв човек - дори и така ест всички ще казват "тя е с него заради парите",но фактически кой може да е сигурен в това ?

любов, секс, пари, ... баааа в миналото женската е гледала мъжо да е здрав и силен , 4е да носи мръвката у пещерата, а в днешно време мускулите отстъпват пред дебелината на портфейла и си4ко пак в името на естествения отбор, трябва да им сигурност , а тя се гарантира с кинти, ..
    то любовта днес я има , а утре е нема / според едно изследване веществата /сходни на амфетамините - фенилетиламина и др./отговорни за любовта и свързаното с нея еуфорично настроение, намаляват до 3-4 месеца от връзката, а после?..ами после хората трябва да могат да правят компромиси един с друг, да се разбират и уважават, а ако са семейство да имат достатъчно парички/това е по-скоро въпрос на лична преценка/ за да не се трупа напрежение ида няма караници или разводи.

Град
    Sofia
    Tova e gadno,dori po gadno ot sexa sre6tu ednokratno zapla6tane kakto kaza ti.Ne udobrqvam.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си