.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Мне. Не ми се е случвало.
    Най-малкото защото тази моя детска любов (ако изобщо така мога да я нарека, при условие, че тогава бях лапе на 13) завърши по изключително грозен начин и с много омраза. Дори днес, години след това в редките случаи, когато се засечем се подминаваме като пътни знаци, в най-добрият случай той ме гледа на кръв
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Хубавите неща трудно се отвикват

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не ми се е случвало такова нещо,но щом още изпитваш нещо към него,защо не пробваш другия път като се срещнете да го заговориш и да го поканиш на кафе.Може пък и нещо да стане.
    +1

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    vseki me posyvetva pak da zadeistvam neshtata m/u nas..no kolkoto i da go iskam..v smisyl v me4tite mi sym s nego..no nali vi kazvam...dvamata ve4e sme super razli4ni..toi malko ili mnogo se nadu..zashtoto stana adski hubav..az ne 4e ne se promenih..i az adski mn se razvih..prosto jiveem v ralzi4ni svetove...i nqmam si me e strah da ne stane taka da se syberem..i da ne se polu4i ni6to i da si razvalq hubavite spomeni..kak si bqh vliubena v nego..i kak sled kato se razdelihme plakah za pyrvi pyt za mom4e..!prosto ne iskam da razvalq tozi spomen
    az se 4uvствам точно като тебе но въпреки всичко те съветвам да рискува6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ami na men ne mi se e slu4valo takova ne6to,no za6to puk da e nenormalno tova?Qvno ti e bilo priqtno i sega ne moje6 da sre6tne6 mom4e,koeto da ti dava su6toto ,makar,4e onova e bilo detsko i za tova!Moje bi...

не...никой от бившите не ми липсва особено от първите ми връзки. Срещам ги из града,обаче никаква тръпка,може би защото все ги хващах в крачка и както се пее в една песен "цял живот измамници обичах и на тях накрая заприличах...ляля" (мн истина е изпяла Марето тука )
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от Pafkata
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Защо пак не тръгнеш с него?
    6toto sled 3 godini pak 6te ni pita s16tiq v1pros
    ne e 4esno 6to da ne trygne s nego plus tva 6te imame 3 godini svoboda

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    Цитирай Първоначално написано от Pafkata
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Защо пак не тръгнеш с него?
    6toto sled 3 godini pak 6te ni pita s16tiq v1pros
    ne e 4esno 6to da ne trygne s nego plus tva 6te imame 3 godini svoboda
    Верно е така...
    The reasons of love... <3

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm

Re: Случвало ли ви се е?:)

Ta..hodih s edno mom4e predi pove4e ot 3 godini...togava bqh na 13..detska liubov..celuvki pregrydki izlizanki..hahah abe veselo be6e..nie dori ne se vijdahme tolkova..zashtoto toi u4e6e v drug grad..i si idva6e samo sybota i nedelq..hodihme 7 mesec..(to edno hodene) i skysahme..prosto ni be6e omryznalo i na dvamata..
    e minaha 3 godini i az o6te si mislq z anrgo..samo kato vidq negova snimka nqkyde ili ako go sre6na na ulicata..i mi se preobry6ta vsi4ko..mn pyti ei taka sym si mislila..4e dori i da imam vyzmojnost da hodq s nai-perfektnoto mom4e..bih izbrala drugiq..onzi ot onazi detska vryska..moje bi taka sym go zape4atala..s gotinite godini..s kuponi s zabavleniq..i zatova o6te da mi e slabost..
    Ta na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno?Ili samo az sym tolkova nenormalna?
    Първата любов ражда не хваща... !
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    emi spored men e normalno tova, ne mi se e slu4valo to4no, no ima ne6to v1qrno v cqlata istoriq.... ima hora koito prosto pomnim s godini
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Nqkude tam...

Re: Случвало ли ви се е?:)

Цитирай Първоначално написано от Miss~Cherry
    Ta..hodih s edno mom4e predi pove4e ot 3 godini...togava bqh na 13..detska liubov..celuvki pregrydki izlizanki..hahah abe veselo be6e..nie dori ne se vijdahme tolkova..zashtoto toi u4e6e v drug grad..i si idva6e samo sybota i nedelq..hodihme 7 mesec..(to edno hodene) i skysahme..prosto ni be6e omryznalo i na dvamata..
    e minaha 3 godini i az o6te si mislq z anrgo..samo kato vidq negova snimka nqkyde ili ako go sre6na na ulicata..i mi se preobry6ta vsi4ko..mn pyti ei taka sym si mislila..4e dori i da imam vyzmojnost da hodq s nai-perfektnoto mom4e..bih izbrala drugiq..onzi ot onazi detska vryska..moje bi taka sym go zape4atala..s gotinite godini..s kuponi s zabavleniq..i zatova o6te da mi e slabost..
    Ta na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno?Ili samo az sym tolkova nenormalna?
    Първата любов ражда не хваща... !
    Точно така... \/

ami i az imah sa6tiq problem i vsa6tnost o6te go imam samo 4e nie bqhme s 1 god po-golemi....i taka,no i do sega si mi e trapka i kato go vidq.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си