.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Случвало ли ви се е?:)

Ta..hodih s edno mom4e predi pove4e ot 3 godini...togava bqh na 13..detska liubov..celuvki pregrydki izlizanki..hahah abe veselo be6e..nie dori ne se vijdahme tolkova..zashtoto toi u4e6e v drug grad..i si idva6e samo sybota i nedelq..hodihme 7 mesec..(to edno hodene) i skysahme..prosto ni be6e omryznalo i na dvamata..
    e minaha 3 godini i az o6te si mislq z anrgo..samo kato vidq negova snimka nqkyde ili ako go sre6na na ulicata..i mi se preobry6ta vsi4ko..mn pyti ei taka sym si mislila..4e dori i da imam vyzmojnost da hodq s nai-perfektnoto mom4e..bih izbrala drugiq..onzi ot onazi detska vryska..moje bi taka sym go zape4atala..s gotinite godini..s kuponi s zabavleniq..i zatova o6te da mi e slabost..
    Ta na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno?Ili samo az sym tolkova nenormalna?

Град
    Razgrad Cartel
    не

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Защо пак не тръгнеш с него?
    - Всички авто-части на едно място!

thefreak
    emi zashtoto i dvamata mn se promenihme..v smisyl ne 4e ne se imam ve4e..ama sme na edno zdr..mn hora sa mi kazvali 4e toi postoqnno razpitval kak sym 6to sym..no nqkak si prosto sme syvsem razli4ni..apyk toi e stanal mn golqm pi4..napravo nqmam dumi..ii 6te trqbva mn kosi da dyrpam 4e da se dobera do nego..hahaha:}

Град
    v k16ti
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    6toto sled 3 godini pak 6te ni pita s16tiq v1pros
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    София
    Ми нека говорим след 3 години... Да видя дали наистина така ще стане и с мойта лУбоФ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    И аз си имам такава детска любов...минаха години и пак взехме да си излизаме,ама нищо не се и получи ама ся сме си мн добри френдчета,но от всичко поне остана и един мн хубав спомен
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    thefreak
    emi zashtoto i dvamata mn se promenihme..v smisyl ne 4e ne se imam ve4e..ama sme na edno zdr..mn hora sa mi kazvali 4e toi postoqnno razpitval kak sym 6to sym..no nqkak si prosto sme syvsem razli4ni..apyk toi e stanal mn golqm pi4..napravo nqmam dumi..ii 6te trqbva mn kosi da dyrpam 4e da se dobera do nego..hahaha:}
    А искаш ли го още?
    - Всички авто-части на едно място!

Аз съм същата.. И още не мога да си обесня защо е така.. Може би първа любов дрън,дрън.. Но не си само ти толкова ненормална :}~
    ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не

Не ми се е случвало такова нещо,но щом още изпитваш нещо към него,защо не пробваш другия път като се срещнете да го заговориш и да го поканиш на кафе.Може пък и нещо да стане.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

I az sam v podobna sityaciq samo che liubovta nebeshe detska.xqx.Ako izpitavash nqkakvi chustva kam nego mu gi razkrii moje i da se poluchi neshto.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    da sluchfal0 mi se e ...no sled tfa tragnah s drug s nego sym tri godini veche i onzi se pak si mi ostana slabostt...

btw s tazi moq detska lubov v momenta sme best friends

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    thefreak
    А искаш ли го още?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ne mi se e slu4valo
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Dreamland Varna
    Не ми се е случвало такова нещо.
    Ама теб ще те посъветвам да се опиташ да го потърсиш или поне следващия път като се видите го покани на кафе. Щом продължаваш още да го харесваш, и щом и той пита за теб няма как да не ти откаже, пък кой знае може да се съберете пак
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

не си единствената , спокс и при мен е така. Но иначе съм съгласна с punkrock. Вземете излезте някъде. От къде знаеш че няма да стане нищо. Никога не може да си 100% сигурна пробвай , какво ще ти коства

Град
    sofiq
    i na men ne mi se e no deckite luboi sa sup sladki
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Ами не ,миличка ,не мисля,че си ненормална !
    Просто това ти е било първата любов
    Според мен ако изпитваш нещо към момчето се опитай да видиш ,дали няма да излезе нещо м/у вас
    А и очевидно ,щтом разпитва за теб има интерес,никой не разпитва за хора ,които не го интересуват,повярвай ми
    Успех от мен

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    на мен в момента ми е така само че с въпросното момче не съм се виждала 5 месеца,даже 6... изобщо не може да става дума за сравнения,но все пак.. просто не си го забравила.... може би ти е бил първата любов! незнам.. ако има как защо да не се съберете.. аз сега това се мъча да направя с моя..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

vseki me posyvetva pak da zadeistvam neshtata m/u nas..no kolkoto i da go iskam..v smisyl v me4tite mi sym s nego..no nali vi kazvam...dvamata ve4e sme super razli4ni..toi malko ili mnogo se nadu..zashtoto stana adski hubav..az ne 4e ne se promenih..i az adski mn se razvih..prosto jiveem v ralzi4ni svetove...i nqmam si me e strah da ne stane taka da se syberem..i da ne se polu4i ni6to i da si razvalq hubavite spomeni..kak si bqh vliubena v nego..i kak sled kato se razdelihme plakah za pyrvi pyt za mom4e..!prosto ne iskam da razvalq tozi spomen

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми и аз ше те посъветвам пак да напрайш нещо по въпроса..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Pafkata
    6toto sled 3 godini pak 6te ni pita s16tiq v1pros
    =D> =D> \/
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Баш същото не ми се е случвало... То май и подобно не ми се е случвало...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си