- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?:)
Мне. Не ми се е случвало.
Най-малкото защото тази моя детска любов (ако изобщо така мога да я нарека, при условие, че тогава бях лапе на 13) завърши по изключително грозен начин и с много омраза. Дори днес, години след това в редките случаи, когато се засечем се подминаваме като пътни знаци, в най-добрият случай той ме гледа на кръв![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не!
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
az se 4uvствам точно като тебе но въпреки всичко те съветвам да рискува6Първоначално написано от praskovka91
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не...никой от бившите не ми липсва особено от първите ми връзки. Срещам ги из града,обаче никаква тръпка,може би защото все ги хващах в крачка и както се пее в една песен "цял живот измамници обичах и на тях накрая заприличах...ляля" (мн истина е изпяла Марето тука)
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
ne e 4esno 6to da ne trygne s nego plus tva 6te imame 3 godini svobodaПървоначално написано от Pafkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi spored men e normalno tova, ne mi se e slu4valo to4no, no ima ne6to v1qrno v cqlata istoriq.... ima hora koito prosto pomnim s godini
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Точно така...Първоначално написано от Miss~Cherry
\
/
ami i az imah sa6tiq problem i vsa6tnost o6te go imam samo 4e nie bqhme s 1 god po-golemi....i taka,no i do sega si mi e trapka i kato go vidq.......![]()
![]()