- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета ,бихте ли направили ????
mi nz....sigurno NE
tazi ideq mi se varti v glavata ot izvestno vreme...))
хаха ами да що да не
ама предпочитам да е с някоя, която след секса няма да се налага да виждам често![]()
Поне след тва няма да има`изпразни ми се в ухото бременна ли съм`![]()
В кръга на шегата сексът с момиче си е чист нарцисизъм![]()
Мм .. ами да, бих.. За секс - да .. Иначе не съм би.. например не мога да си представя да ходя с момиче.. Камо ли да се влюбя в момиче.. Но щом за секс питате.. ем бих пробвала![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от Tedi_sheep
И аз така мисля.Първоначално написано от bebok
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм, КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
Ne!!!
Аз бих пробвала.Просто ми е любопитно какво е чувството.Изкушавала съм се 2-3 пъти да пробвам,но накрая все се разколебавам.100% съм сигурна,че няма да е по-яко отколкото с момче,но ми се иска да опитам.![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Мне. Не ми допада. Мисля, че затова бог е създал 2 пола. Иначе щяхмеда сме само жени.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
еми....Да, бих спала с момиче. Мился, че ще е интересно![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Първоначално написано от slun4ice
mnogo pravilno
Да.
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Ами не бих правила секс с момиче . Вярно при игра на шише и тн съм се целуваала с момичета и то без език , а дори и с някой приятелки това ни е акто пздраав , ама не бих направила нищо повече от тва ...
има в предвид с колани маи..нз..Първоначално написано от DeVoi4eTo
![]()
По темата: не съм го правила и няма да го направа...![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ne moga da kaja nikoga shtoto mom4etata vse poveche me razocharovat kato jivi suhstestva i ne znam koga shte oburna rezbata... na toq etap nqma da e zashtoto imam seriozen priqtel, no si imam edno na um![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...