- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да отслабна . . . Нямам воля . . Помощ ! ! !
Трябва ми помощВисока съм 161 тежа 68 . . . но имам голям бюст . . . кажете някаква диета обаче да не е свързана с изтънчени храни просто някаква диета но да е по проста . . . Помощ
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________ ________
Извинете ме за грешките![]()
Диетата няма да ти е достатъчна ...... Трябва ти много движение например тичай по 2 пъти на ден или карай колело с километри .А за диетата яж от всичко , но по малко все пка са ти нужни многобройни по вди хранителни вещества , който не се съдържат пример в плодове или зеленчуци)
Извън темата , а аз си мислех че трябва да отлсбвам ( 1.65 съм и тежа 47 кг )
thefreak, много си смотан, нали си го знаеш?Първоначално написано от thefreak
Бтл, по темата - наистина ти трябва повече движение.
И по-малко тестени неща, шоколад в много малки дози...Ако случайно ти се дояде, хапваш мъничкото, колкото да задоволиш желанието. Въпросът е, че именно тук трябва да проявиш воля - да си вземеш само малко... Съжалявам, всичко опира до волята. Всеки я има, просто трябва да я задействаш с повечко инат...![]()
Повече плодове, зеленчуци...
Успех, дано успееш да постигнеш целите си! \/
Мисля че тук грешиш от майка ми знам , която много често се подлага на различни диети , че можеш без нищо от колкото с малко ,з ащото като земеш малко си казваш " още само мъничко няма д ами навреди " и без да се усетиш си илзапал всичкия шоколад....Първоначално написано от yuyuto
Яко спорт да кажем фитнес щото щом са ти големи циците при едно отслабване зърната ще погледнат към подаЗатва отиваш в един фитнес говориш с инструктора за упражненията и храната исе стягаш по 3-4 пъти седмично малко по интензивни тренировки с голямо разнообразие на салати от домати и краставици иза около 3-4 месеца айде 5 си перфе и циците ще си останат стегнати но трябва да правиш упражнения за тях.. и от мен запомни НЕ ТИЧАЙ прецакваш си ставите БЪРЗО ходене му е майката . . . Айде успех
![]()
Мдам, от една страна си права - "по-добре не яш изобщо, за да не се изкушиш" . Но ако ти се дояде сладко, това означа, че счетовидната жлеза е пуснала повече инсолин и този инсолин трябва да разгради захарта. Но ако я няма захарта, инсолинът отива директно в кръвта и води до главоболие, ниско кръвно и недостатъчно ниво на захарта в кръвта (мисля, че беше 0,3 милиграма)... Имам една книжка "Диета само за тийнейджъри" и от там знам инфото...Първоначално написано от Dark_Angel_F
~>
Бтл, аз съм 1,70 и тежа 58 кг и според изчисленията в книгата съм 2 кг под нормата за ръста ми. А като се погледна в огледалото хич не мязам на човек с поднормено тегло...![]()
![]()
Пуши по 2 кутии цигари и ходи на даскало пеша и глеи как ще отслабнеш. Другия варянт е 2 седмици на амфетки цигарки и кафете (мн голям ефект... Гаранция давам)
Момиче трябва да спортуваш много фитнес или тичане!! Dark_Angel_F
а ти даи пичкеmiki_ko2@abv.bg e tva mi e maila
![]()
i az obache sled operaciqta si nadebelqh mnogo , no s fitnes i malko pileshka dieta (qm samo pileshko bez kojata) stanah 55 kg a s1m visoka 1.70Probvai pomaga
Uspeh4eta
![]()
Ако не ядеш от всичко ще умрешзатва ръгай там ма по малко
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ами ограничи се от мазно,пържено и сладко.И спортувай.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
ами като нямаш силна воля няма начин да отслабнеш просто..
всичко се постига с много постоянство
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Защо на всички им е толкова трудно да спрат сладкото ? Аз съм го спряла от 2 месеца и нямам никакви проблеми, а го обожавах, можех да ям по всяко време всичко по много. А сега дори не се изкушавам като видя нещо... майка ми всяка вечер носи еклери, сладки, локумки (любими), масленки (любими), ореховки (любими), но вече дори не ми се опитват като ги гледам... в началото , естествено, си беше за егати ебавката вътрешния ми монолог като видя нещо сладко
. Не е толкова трудно, просто трябваше да се настроя , че не е полезно и не носи нищо положително.
А проблемите с инсулина биха се появили в доста екстремна ситуация, защото вече в почти всичко има захар, така че не може да се спре НАПЪЛНО приема й, важното е да се ограничи този на концентриараните й форми.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
това е точната формула за успехаПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
az sushta\o imah sushtia problem.predi 1 godini tejah 75 kg a biah 160sm.sega sum168 sm i sum 60 kg.Otslabnah s ejednevna gimnastika v kushti za po 30 minuti.Probvai ako iskash s gimnastika ot disk.V tehnomarket ima 3/4 vida.sushto triabva da spresh malko i shokolada,no az sum iala i shokolad
koi tupak podqvolite mi iztri posta?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ако ти самата нямаш воля никой според мен няма да ти помогне
няма любов