- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата през зимата !!
Косата през зимата не изглежда никак добре,когато не е вързана.Времето е влажно,вали дъжд и сняг с шапка,на рибена кост,на плитка,на кок седи добре но аз обожавам да ходя с пусната коса.Косата не ми е къдрава ,а права дайте ми идея как да ми изглежда добре косата дори в зимни условия![]()
един приятел правеше така - сипва 100 грама гел на главата си и излиза,косата замръзва,става на ледчета,и като си разтресе главата,ледчетата тракатно ти не прави така!
казвам ти вариант,може пък да си купиш лента за глава,поне ушите да ти топли
И моята е права, но нямам чаак такива проблеми с това как изглежда. Може би ако си носиш гребенче в чантата и се сресваш като се намокри ще изглежда по-добре. И там разни маски, шампоани, защото през зимата косъма се изтощава![]()
Memento moriendum esse!
Какво искаш да кажеш с това, че зимата косата ти изглежда по-зле. Ако имаш предвид, че след изправяне косата много по-бързо се начупва от влажното време- това е факт, и може би частично решение е използването на повече стирилизиращи продукти. Иначе като цяло косата ти надали изглежда по-зле. Може би проблем е наелектризирането на косата, когато носиш вълнени блузи. Но това лесно се решава с подходящ балсам или кристали за коса![]()
Kак я топираш???Първоначално написано от Diva4e
A ся какво ще правят куклите през зимата...Ми не знам,ще я пуснеш и на каквото стане,няма как да я предпазиш,но за лентата съм съгласна
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
malii i az se 4udq sq zimata na kakvo 6te stane6oto i da q kadri6 i da q izpravq6 nqma da darji taka 4e s pove4e lak i vaksa
AhahahhahahahhahhahhahahAHhhahahahhahahahhaHAHAhah hahahahhahahAHAHhahahahahhПървоначално написано от MixXx
Mn pozdravi na tvoq priqtel ot mene
![]()