.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Косата през зимата !!

Косата през зимата не изглежда никак добре,когато не е вързана.Времето е влажно,вали дъжд и сняг с шапка,на рибена кост,на плитка,на кок седи добре но аз обожавам да ходя с пусната коса.Косата не ми е къдрава ,а права дайте ми идея как да ми изглежда добре косата дори в зимни условия

Град
    Razgrad Cartel
    един приятел правеше така - сипва 100 грама гел на главата си и излиза,косата замръзва,става на ледчета,и като си разтресе главата,ледчетата тракат но ти не прави така!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ти 100 грама гел знаеш ли колко е?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Razgrad Cartel
    колко ?

Да мерси МиxXx mnogo mi pomogna ... !

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Около 75 ml.
    Което е около половин тубичка и повече на повечето гелове.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Razgrad Cartel
    казвам ти вариант,може пък да си купиш лента за глава,поне ушите да ти топли

И моята е права, но нямам чаак такива проблеми с това как изглежда. Може би ако си носиш гребенче в чантата и се сресваш като се намокри ще изглежда по-добре. И там разни маски, шампоани, защото през зимата косъма се изтощава
    Memento moriendum esse!

Какво искаш да кажеш с това, че зимата косата ти изглежда по-зле. Ако имаш предвид, че след изправяне косата много по-бързо се начупва от влажното време- това е факт, и може би частично решение е използването на повече стирилизиращи продукти. Иначе като цяло косата ти надали изглежда по-зле. Може би проблем е наелектризирането на косата, когато носиш вълнени блузи. Но това лесно се решава с подходящ балсам или кристали за коса

Еми през зимата избягвам да си изправям косата,защото няма смисъл ,времето е прекалено влажно,топирвам си я има обем но от влажното време се сплесва и става една гадна все едно мазна .. !Кажете вие как успявате да се предпазите ?!?

Балсам без отмиване

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Еми през зимата избягвам да си изправям косата,защото няма смисъл ,времето е прекалено влажно,топирвам си я има обем но от влажното време се сплесва и става една гадна все едно мазна .. !Кажете вие как успявате да се предпазите ?!?
    Kак я топираш???

A ся какво ще правят куклите през зимата ...Ми не знам,ще я пуснеш и на каквото стане,няма как да я предпазиш,но за лентата съм съгласна

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    blg
    malii i az se 4udq sq zimata na kakvo 6te stane 6oto i da q kadri6 i da q izpravq6 nqma da darji taka 4e s pove4e lak i vaksa

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Kак я топираш???
    Ситен гребен,Лак са ти достатъчни.Хващаш един кичур коса.И интензивно решиш само в корените.Пръскаш с лак и така ...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    A ся какво ще правят куклите през зимата ...Ми не знам,ще я пуснеш и на каквото стане,няма как да я предпазиш,но за лентата съм съгласна
    Ще ти дам на теб една кукла аз !!!!!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от MixXx
    един приятел правеше така - сипва 100 грама гел на главата си и излиза,косата замръзва,става на ледчета,и като си разтресе главата,ледчетата тракат но ти не прави така!
    AhahahhahahahhahhahhahahAHhhahahahhahahahhaHAHAhah hahahahhahahAHAHhahahahahh
    Mn pozdravi na tvoq priqtel ot mene

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си