- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подрък за гаджето
Хора вие сте умни за това реших да се обърна към вас. Проблема е там, че гаджето ми има другата седмица рожден ден и аз не знам какво да му подаря. Имам много идеи, но те са банални, искам нещо което да е интересно и оригинално. Той ще става на 17, занимава се с компютри и колоездене, пък хобито му са бързите коли, по карактер е романтичен, забавен, но е доста стеснителен и притежава добре развит черен хумор. Благодаря Ви предварително...
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
С какви финанси разполагаш ?
А и да ти кажа , че и листче хартия да му подариш и на него да пише "Обичам те" пак ще му хареса.Така че каквото и да избереш ще му хареса.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ole macka, naistina nz. ako nameri6 ne6to mn xubavo (drexa ili parfium) moje da mu zeme6. 6te go nosi seki den , daje i v peralnqta 6te vliza s nego![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Боксерки с готина картинка - щом харесва бързи коли, може да му потърсиш с някаква кола на тяхЗависи колко сте си близки, все пак - не смятам, че е подходящо ако ходите от по-малко от месец и не правите секс.
Макет на кола - не играчка за 5-годишни, а добре направен макет на определен модел.
Някаква странна мишка за компютър - бях видяла в един сайт да се предлага такава във формата на колаОбаче нямам идея къде се продават такива, а и не се сещам сайта - ако го изровя, ще го напиша.
Ако имате ку-ку магазин в града, където живееш, може да му вземеш нещо майтапчийско, но според мен е по-подходящо като подарък от приятел/ка, а не от гадже.
abe moje li da ste tolko prosti s tiq svirki weeeeeeeee.... i se mislite za orginalni li kvo??? tapi ste na galo6 ste tapi... ( tiq s predlojenieto za svirki)![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Еййй вие ми разбихте тука плановете, аз мислех парфюм да му подаря...
А по темата-може и някоя блузка, от тия дето са по поръчка и ти си слагаш някво послание или картинка, снимка..а и парите ще ти стигнат![]()