- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки
hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Опитвай се да свикваш,защото няма човек,на който да не му харесват целувките с език.успех.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ми много рядко се среща човек, който не обича да се целува, но все пак ги има.Моята приятелка беше така, но свикна.Когато се целуваш с някого забрави за всичко около теб, опитай се да се налсадиш на този момент изцяло.Ако имаш чувства към този човек няма начин целувката да не ти хареса.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Interesno ...............Kak ne obi4ash da se celuvash???
Svikvai !!!
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
stranno,za prav pat 4uvam takova ne6to,nqma kak trqbav da svikne6
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
За такова нещо не бях чувалаСлед като на приятелката ти нещата и не и харесват по-добре свиквай
![]()
qvno nqmam golqm izbor![]()
/ll\
/\
10x za mneniqta
/ll\
/\
Като гледам си гнусливАми нз . Не мисля , че трябва да правиш нещо , каквото и да е било против волята ти
Ами поговори с нея ... тя ще те разбере . Ама ако я обичаш наистина трябва да правиш компромиси от време на време
![]()
Моя преди говореше,че му харусвало повече без езикНапоследък имам други наблюдения ама както и да е...
Ми,щом не ти харесва,говори там с твойта...кво толко...понамалете ги малко тия езици и тва е...
Чувала съм, че от древни времена целувката е най-интимната част от любовта на двама души, така че щом не обичаш да се целуваш, явно не си се развил![]()
![]()
Свиквай!!!
tva ve4e ne moa da go povqrvamm ;]
4ovek stegni se we .. ;] kak moje da ne obi4a6 celuvki s ezik
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...
Ъм...![]()
Ок, аз се връщам към онзи момент, когато и на мен не ми бяха приятни целувките с език. Защото бях с човек, който беше трагичен случай в тази област, а и аз въобще не го харесвах (само сега се чудя защо съм била с него).
Така чееее... аз съм по-склонна да мисля, че ти просто не си преживял онази целувка, при споменът за която да ти трепка под лъжичката.
Всъщност, пожелавам ти да е така. Иначе мноооооооооого изпускаш![]()
When I love, I love.
[quote="Pafkata"]hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e/
quote]
да имах преди време една позната която не обичаше да се целува
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
еее къде без целувките, бе 4овек.... то без тях връзката не е особено пълноценна..Аз мисля, 4е просто не си срещнал 4овека..който така ще те развълнува с една единствена целувка... 4е няма да забравиш този момент никога
![]()
айде...успех![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Аз пък познавам такъв човек.Моята най-добра приятелка хич не обича да се целува с език и го прави супер рядко, макар че има гадже от година и половинаПървоначално написано от Cool_Bitch
kak taka ne ti haresva da se celuvash emi est 4e gajeto shte negoduva basii ... ne6to ti ima da znai66 defekten si![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Първоначално написано от Kras4eto_lp
Eми незнам какъв е бил опитът ти до сега,може все да си попадал на такива,дето не могат да се целуват добре.Покажи и как на тебе ти харесва,па дано схване и хареса и на нея.
На мен 1я ми се целуваше доста добре,а бяхме на по 10,после ходих с един,дето хич го нямаше и предполагам,че ако ми беше ТОЙ 1 ,щяхме да сме сродни души.Може би пускате мн слюнка и за т'ва не ти допада