.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Целувки

Град
    v k16ti

Целувки

hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    ПрИ Теб
    Опитвай се да свикваш,защото няма човек,на който да не му харесват целувките с език.успех.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

е как може да не обичаш да се целуваш е тва е уникално.. може би не си намерил точния човек иначе за подобряване изпробвайте нови техники и такива неща.. Успех

Повече от фен
    Ми много рядко се среща човек, който не обича да се целува, но все пак ги има.Моята приятелка беше така, но свикна.Когато се целуваш с някого забрави за всичко около теб, опитай се да се налсадиш на този момент изцяло.Ако имаш чувства към този човек няма начин целувката да не ти хареса.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

проай с момче, мое ти хареса поече

Град
    Shumen
    Interesno ............... Kak ne obi4ash da se celuvash??? Svikvai !!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

stranno,za prav pat 4uvam takova ne6to,nqma kak trqbav da svikne6
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

За такова нещо не бях чувала След като на приятелката ти нещата и не и харесват по-добре свиквай

Град
    v k16ti
    qvno nqmam golqm izbor
    /ll\
    /\

Град
    v k16ti
    10x za mneniqta
    /ll\
    /\

Guest
    Като гледам си гнуслив Ами нз . Не мисля , че трябва да правиш нещо , каквото и да е било против волята ти Ами поговори с нея ... тя ще те разбере . Ама ако я обичаш наистина трябва да правиш компромиси от време на време

Моя преди говореше,че му харусвало повече без език Напоследък имам други наблюдения ама както и да е...
    Ми,щом не ти харесва,говори там с твойта...кво толко...понамалете ги малко тия езици и тва е...

Град
    Асеновград, България
    Е какво пък, просто имаш различни предпочитания. Един от двамата ще трябва да направи компромис!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Чувала съм, че от древни времена целувката е най-интимната част от любовта на двама души, така че щом не обичаш да се целуваш, явно не си се развил Свиквай!!!

tva ve4e ne moa da go povqrvamm ;]
    4ovek stegni se we .. ;] kak moje da ne obi4a6 celuvki s ezik
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
    EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
    BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
    ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...

Град
    Inside the temple
    Ъм...
    Ок, аз се връщам към онзи момент, когато и на мен не ми бяха приятни целувките с език. Защото бях с човек, който беше трагичен случай в тази област, а и аз въобще не го харесвах (само сега се чудя защо съм била с него).

Така чееее... аз съм по-склонна да мисля, че ти просто не си преживял онази целувка, при споменът за която да ти трепка под лъжичката.

Всъщност, пожелавам ти да е така. Иначе мноооооооооого изпускаш
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от fuckface
    проай с момче, мое ти хареса поече
    =D>

Re: Целувки

[quote="Pafkata"]hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e /
    quote]
    да имах преди време една позната която не обичаше да се целува
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

еее къде без целувките, бе 4овек.... то без тях връзката не е особено пълноценна.. Аз мисля, 4е просто не си срещнал 4овека..който така ще те развълнува с една единствена целувка... 4е няма да забравиш този момент никога
    айде...успех
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

na mene puk samata celuvka s ezik mi e sku4na... predpo4itam s ustni i sus zubki i ezi4eto da go polzvam ot vreme na vreme (ne celuvka s ezik, a da blizna usnite i primerno) probvaite ne6to novo v celuvkite...

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Опитвай се да свикваш,защото няма човек,на който да не му харесват целувките с език.успех.
    Аз пък познавам такъв човек.Моята най-добра приятелка хич не обича да се целува с език и го прави супер рядко, макар че има гадже от година и половина

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    kak taka ne ti haresva da se celuvash emi est 4e gajeto shte negoduva basii ... ne6to ti ima da znai66 defekten si
    No matter where you go, there they are...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    За такова нещо не бях чувала След като на приятелката ти нещата и не и харесват по-добре свиквай

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Eми незнам какъв е бил опитът ти до сега,може все да си попадал на такива,дето не могат да се целуват добре.Покажи и как на тебе ти харесва,па дано схване и хареса и на нея.
    На мен 1я ми се целуваше доста добре,а бяхме на по 10,после ходих с един,дето хич го нямаше и предполагам,че ако ми беше ТОЙ 1 ,щяхме да сме сродни души.Може би пускате мн слюнка и за т'ва не ти допада

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Няма хора, които да се целуват добре, защото един харесва по един начин, но друг няма да го хареса по същия.Може да не си открил все още как ти харесва да се ц елуваш.Пък и не е задължително да се цлеувате с език.Всмисъл пак можете да се целувате по устните, но без да си ги докосвате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си