- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки
ne e zadaljitelno celuvkata da e s ezik,i az na primer obi4am da se celuvam s ezik,kogato sam vazbudena,ustnite ti qvno sa po-4uvstvitelni,nqma problem spoko![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Spored men ti se pritesnqva6 ili si slu4il na 4ovek s koito ne si dopadate, za6toto naistina vseki se celuva po razli4en na4in. Moje puk da ti e kofti za6toto si misli6 4e ne moje6 da se celuva6 - nai-dobrata mi priqtelka spr mn q be6e strah da se celuva s mom4e, za6toto i kazali 4e ne go pravi hubavo. No tova e pylna prostotiq - nqma takiva deto se celuvat hubavo i drugi deto ne mogat. Vypros na pasvane. Spoko, probvai novi celuvki, otkrii kakvo ti haresva, ezikyt ne e zadyljitelen. I ako vse pak ne ti dopada, mislq 4e priqtelkata ti 6te uvaji re6enieto i mojete da zamenite celuvkite s ne6to, priqtno i na dvama vi![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
kak tui nqa da obi4a6 sigurno taq det sus neq se celuva6 ne go prai kakty trqaa svikfai s misalta za celuvkite s ezik![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
Ами .. какво да кажа.. за това найстина не се бях замисляла..Но няма нужда да ти казвам, че не съм чувала и т.н. Те всички ти го повториха, защо и аз да го казвам..
Ами хора - всякакви.. Всеки има различни предпочитания.. То твойто не е лошо.. може да ги понамалиш, но трябва да свикнеш
Аз пък имах един бивш.. той беше пристрастен пък към целувките.. по 4 часа на ден минимум.. направо устата ме заболяваше
Не се притеснявай.. ако омичето държи на теб, няма да има проблем
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
za ptyv pyt chuvam za takova neshto - nqkoi da ne obicha celuvki s ezik - vseki si ima predpochitaniq , naprimer ne tolkova dylboki celuvki s ezik , ama hepten da ne obichash ...![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Тва съвсем сериозно си го казвам - за 1ви път чувам някой да не харесва да се целува с език...то целувка без език е все едно да си къпан без да си мокъртака че...ем свиквай,няма как...
Еми не си орален тип просто. Като не ти харесва, н го прави. пожзнавам мъже, които правят секс без дори 1 целувка за начало.........е, и на двамата женит им ги оставиха :P
Жените обичат да се целувани и прегръщани. Замисли се над това и компенирай целувките по устните с други целувки.
И аз имах един такъв целувкоманПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
. Имах и от другия тип, дето също като автора мразеше да се целува с език ама в последствие заобича
![]()
hora imam edin vapros(moje da e banalen ama za men e vajno)da poznavate nqkoi koito ne obi4a celuvkite s ezik.imam normalen sexualen jivot no prosto ne obi4am da se celuvam.moite fr kazvat 4e sa gluposti a na priqtelkata mi tova ne i horesva mnogo.molq za nqkoe savet4e![]()
това целувката е мн хубаво нещо,кое в нея не ти харесва не мога да разбера.но щом не те радва тогава или се примири и се съобрази с приятелката си,или се съобрази със себе си и си смени приятелката,с такава,която ще е на същото мнение като твоето