.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

след 10-тина пъти и още я боли

след като с приятелката ми правихме секц за 1-ви път преди около година о от тогава насам 10-тина пъти все още отначало още я боли и след като спре след около 10 15 мин пак почва да я боли малко и след о6те 5 казва 4е много я боли. на какво може да се дължи това. ве4е се побърквам понеже като казва че я боли и неиска да пробваме и други пози

Град
    v k16ti
    konsoltiraite se s lekar
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Може би има проблем с овлажняването

казва 4е това не е проблем и се овлажнява и то доста и не я боли постоянно а на моменти

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми и мен ме боля почти около 1 година след това но с приятеля ми изпробваме различни пози плус различни овлажнителчета и в началото е гадно но после се оправя, мисля че просто и трябва време и да открие как не я боли, но и едно отиване при гинеколког няма да навреди.Но аз смятам че по скоро нея я е страх и те се стяга
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Guest
    Ами възбуждай я повече Може да ползвате и някаква смазка Повече любовна игра , ала-бала и би трябвало да стане . Ако не стане пак , наистина се консултирайте с лекар Аз обаче чесно да си призная , мисля че проблема е във възбудата . Може би не се отпуща достатъчно .

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Ами възбуждай я повече Може да ползвате и някаква смазка Повече любовна игра , ала-бала и би трябвало да стане . Ако не стане пак , наистина се консултирайте с лекар Аз обаче чесно да си призная , мисля че проблема е във възбудата . Може би не се отпуща достатъчно .
    +1

Opitai se da q predrazpojoji6 po-dobre, ako problemyt e v ovlajnqvaneto. No vse pak moje i da ne e ot tova. Moje da ima nqkakyv po seriozen problem za koito 6e e neobhodima konsultaciq s lekar. Ne otlagaite prekaleno dylgo, edin pregled 6te vi spesti mn glavoboliq. . .

значи тя ходи на преглед редовно понеже пие хапчета. възмойно ли е да от някакво леко притеснение че примерно брат ми е в другата стая или не6то подобно от някакво леко притеснение да е.

Цитирай Първоначално написано от blib4o
    значи тя ходи на преглед редовно понеже пие хапчета. възмойно ли е да от някакво леко притеснение че примерно брат ми е в другата стая или не6то подобно от някакво леко притеснение да е.
    И това е възможно...поговорете си,питай я какво най-много я възбужда за да знаеш какво да правиш и т.н.

Guest

Оооо да определено може да е от притеснение . Намерете нов терен ... Или го правете , когато няма никой у вас/у тях или там на мястото , на което сте . И аз се притеснявам понякога и не успявам да се възбудя напълно .. дамм опр може да е от това

Голям фен
    Град
    Констанц
    ами щом ходи редовно на прегледи значи всякакви биологични причини са изклучени и според мен както вече казах просто се притеснява и не може да се отпусне от което се свива автоматично и от това естествено я боли .Пробваи се по някакъв начин да я предразположип за да не мисли за това което я притеснява дори и малко алкохол би могло да и помогне в началото докато свикне.
    А относно изказванията на хората който смятат че проблема е просто в овлажняването мога да ви кажа че дълбоко се лъжете,аз до сега не е имало момент в който да не съм била до толкова възбудена че направо да тека и въпреки това ме е боляло за това по хубаво не говорете когато не сте сигурни в нещо
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Асеновград, България
    Мисля, че има проблем с овлажняването. Разнообразете любовната игра, трябва да е добре възбудена. Опитайте нещо ново, нещо нестандартно, сменете обстановката и позата! Малко по-редовен полов живот ще е от полза!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Има много варианти защо може да я боли:
    1) Не я предразполагаш!!!
    2) Може тя да има някакъв проблем с това
    3) Може да не сте готови, или пък теб да не те бива !!!

Град
    в мечтите ти
    Ако си като бившия ми, "от вратата за краката" както се казва, секс без никакви ласки преди това ще я боли не ами...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Така..ами ти бъде много нежен и внимателен,забележи в коя поза,как и защо точно я боли,увери я че няма да я насилваш,да я притискаш и че заедно ще откриете проблема и съответно ще го разрешите.
    Попитай я какъв вид болга чувства..протриване,ръгане, може би члена ти е малко по голям Може би трябва просто да практикувате по често и така след време ще и мине и няма да я боли. Но ти бъди до нея,не я притискай и бъди търпелив!

Град
    v k16ti
    iz4akai q tq da go poiska
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

nevqrvam da e ot ovlajnqvaneto po-skoro se pritesnqva pravete go na tumno slojete sve6ti molko ramantika iiiiiiiiii ........ \/

свещи, нежна музика, окло 2-4аса лиубовна игра но единственото е че брат ми е в другата стая вярно че нашите са доло ама тои е тук и може би от това се притеснява. винаги се съобразявам с нея и я питам готова ли е иска ли го и ако не не го правим. Вярно е и че не го рпвим толко често, подготовки за матури кандидатстудентски и така не може често но или през седмица или всяка седмица петък или събота или през 2 сед горе доло толко.

благодаря на вс за мненията
    ще се радвам на още

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Наред си е момичето, ама 10 пъти за 1 година е по-амлко от 1 път месечно........влагалището пак се посвива и си боли. Малко по-редовен полов живот ще оправи проблема. Поне на 10-тина дни го правете, де!

Предполагам,че я боли,защото се стяга и не смее да се отпусне.Дори и да е овлажнена много,пак като започне половият акт и тя се стяга..А ако не се стяга и се отпуска добре..мисля,че трябва консултация с генеколог.Няма нищо срамно в това да се консултира.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

пробвайте с овлажнители... може и момичето просто да е по-тясно там долу любовната игра я такъв случй няма да помогне, просто опитайте други пози и овлажнители.. може също да пробваш да не проникваш много навътре... но все пак странни симптоми казваш - боли я после спира и пак почва... позвайте повече овлажнители и бъди нежен по време на акта - когато каже, че почва да я боли, забави темпото и т.н. - премини малко на любовна игра докато спре да я боли и продължете.. а и тя защо пие хапчета като го правите толкова рядко?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо да не помогне любовната игра? Влагалището се отпуска, когато жената е възбудена. болката при голяма възбуда е нездначителна. Овлажителите да не би да правят влагалището по-широко?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ем аз си водя редовен полов живот от.. доста време и въпреки всичко си ме боли в началото,не е да несъм възбудена.. знам ли тясна съм сигурно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

men po4ti vinagi me boli prosto spored men e tqsna i zatova taka se polu4ava.Na men moq ginekolog mi go kaza.Moje bi trqbva da otide da q pregledat.
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си