.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Защо когато духът е силен, саможертвата е голяма?

Може ли някой да ми обясни,защо когато духът е силен саможертвата е голяма?
    Когато и двамата се обичат,но единия иска раздяла с другия ,защото не е готов за нещо сериозно,защото го е страх да не нарани другия?Попадали ли сте в такава ситуация?Как се справяте когато раздялата е факт от 1 ден?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ponqkoga e trudno da se razbere za6to.Tova e truden vupros s truden otgovor Neznam kakvo ste prajivqli zaedno.No 6te kaja samo edno.Kogato trqbva lubovta 6te doide Nie samo trqbva da sme turpelivi i da 4akame.Jelaq ti uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Насила хубост не става..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Насила хубост не става..
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Nikoga obqsnenieto za razdqlata ne e pravelno,dostata4no, silno , istinsko,i fakt ednovremenno. ako me razbira6.... ponqkoga pri4inata e tvarde ni6tojna za da bude priznata, ponqkoga e tvured boleznena za da e istinska, ili tvured gre6na za da e pravelna. horata sa nai vis6ite sa6testva ,no v sa6nost nai nis6ite. da nis6i sme, za6toto se naranqvame, obi4ame bolkata...i ne mislim kogato pravim ne6to a posle mnooogo '' iskreno'' sajalqvame... no ve4e e kusno. kata 4e si4ko e mn ob6to i zavisi ot horata, kogato razdqlata e fakt ot 1 den ,ne ti ostava ni6to dr go osven da 4aka6.... ne moje da ne te boli.... uspeh
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

относно справянето...едни реват и не ядът,други пък се напиват,трети се дрогират,а умните(да и силните) просто си казват какво толкова продължавам напред всичко е минало,дори и да им се иска да крещят...просто го погребват в себе си...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Да не издребнявам ,но зададох конкретни въпроси

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nikoi ot foruma ne moje da ti otgovori konkretnona vaprosa, za6toto ne e zapoznat s vrazkata vi i s podrobnostite to koito po kasno se e pozlu4ila taq razdqla.... 6toto ti moje6 da izkara6 see si vinovna ili pak nego vinoven..no kakva e garanciqta 4e 6te e taka? zavisi ot glednata to4ka.... a ti v momenta edva li 6te moje6 na obektivno i bezpristrasno da predstavi6 ne6tata. trqbva ni strani4en nabludatel
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Насила хубост не става..
    +1
    i az sam na tva mnenie
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Ами горе долу съм в подобна ситуация, за това ще си кажа мойта гледна точка.Когато нямаш чувства към някого, е много лесно да кажеш "хайде да се разделим, мисля че няма смисъл, нашата връзка" да но ако другият изпитва нещо, не е толкова лесно.Не винаги разбираме истинската причина, което е най лошото в случая... Или не искаме да я разберем.Но не можеш да накараш човека от среща да бъде с теб, просто няма смисъл да опитваш.Ако той някога реши може и да те потърси, ако не така си и остава и това е Какво да се прави, живот...
    Хубава кола, и красива жена, не въртят ли "дупето" не ми ги хвали

Може ли някой да ми обясни,защо когато духът е силен саможертвата е голяма?
    Когато и двамата се обичат,но единия иска раздяла с другия ,защото не е готов за нещо сериозно,защото го е страх да не нарани другия?Попадали ли сте в такава ситуация?
    Това са конкретни принципни въпроси ,А това за раздялата когато е факт смисъл правите ли опит да се съберете при положение че се обичате ,а не да го приемате конкретно за мен
    п.п. Когато чувствата са взаимни,а не просто единия необича другия ил инещо от сорта.Това е идеята,защото тук всеки пише аз го обичам той не ко да прая ,или тя ме обича ама аз нея не ами сега....

Град
    sofiq
    ne nemojem da ti obqsnim sore ama taka staa ponqkoga da go preedolee6 vzima6 mn 6okolad i to ne za dr a savsem ser 6tot 6okolada otvarq hormona na 6tastieto i demek te praai po happy no predi tova reve6 i kao trq 6te kre6ti6 i 6te udrq6 vzglavnici da ti mine qdat i sled tva 6okolad moje i napro na 6okolad da mine6
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Tedi_sheep
    Guest
    Да аз съм такава.Просто смятам, че ако се оставя на чувствата ще бъда нещастна след това или обратното не смятам, че в този период от живота ми съм готова да обичам истински отново.И изрично предупреждавам момчетата, с които съм , че не могат да очакват нищо сериозно, но не го правя защото съм без сърце или не ме интересува никой, а е като самозащиата.Защото в тези си години съм най-уязвима и не искам пак да страдам.И те въпреки всичко си мислят, че ще ги обикна за сега никой не е разрушил стените около сърцето ми

Мега фен Аватара на koalka
    Ако искаш да си наистина с някой, няма да мислиш дали ще е сериозно или не, нали го обичаш!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си