- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КАК пушите?
Е въпроса ми е по какъв начин. Гълтате ли дима или не? (ТО АКО не го гълташ баси и пушенето ше е ама карай..). Бързо или бавно? Надълбоко или повърхностно? Смисъл задържате ли дима в себе си. Нервно или спокойно. С някаква техника или обикновено. Е секи да отговаря както може![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
кви са тея въпроси ? Пуша всеки път по различен начин- както дойде и в зависимост от физическото и психическото ми състояние в дадения момент
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ммм...сега ще запаля цигара...
леко захапвам филтъра, дърпам и изпускам веднага дима няколко пъти, за да се разгори
след това, мислейки си за..квото имам да мисля, дърпам баааавно и вдишвам дълбоко. задържайки дима, мога даже да кажа нещо, ако водя някакъв разговор намример...след което бавно изпускам дима...понякога се опитвам да правя кръгчета даже, не че се получава... мммм...
Което се забелязва и свъщност е много сешмо и отстрани изглежда все едно палиш цигара за първи пътПървоначално написано от fаke
И често все едно не си там където сиПървоначално написано от fаke
Много несполучливи опити понякога (поне когато се лигавиш)Първоначално написано от fаke
Аз вече отдаааавна не пуша и вече съм "забравил" всичко
и аз като фейк първите няколко пъти не гълтам дима
след това дърпам по-силно, поемам малко въздух и издишам дима ииии така докато не си изпуша цигарата![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
От две години не пуша , но докато го правех дъпах по много и задържах по много (Доста от моите приятвли ми казваха че дърпам като копресор).
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Зависи от ситуацията ... понякога, когато бързам пуша адски бързо, чак ми става гадно.Но принципно пуша адски бавно.Не дърпам прекалено много, нормално.Интересното при мен е , че като дръпна и абсолютно винаги част от дима влиза в носа ми, даже не го усещам.Мъчих се да поправя това, ама не ставаЕстесвено, че гълтам, то няма смисъл иначе
Аа и винаги, когато паля първо дръпвам 2-3 мн бързи дръпки, веднага изпускам дима, без да гълтам и така докато си запаля добре цигарата.![]()
Гълтам естествено,то ако не гълтам само хабя материала и нищо не правя![]()
![]()
Ми на по-бавни дръпки...нормално си държа цигарата![]()
Walk go home boy...
Тфа тука все едно ше се дрогирамахахахх не че го прая ама така
звучи хахаБахти простотията
![]()
![]()
![]()
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
паля цигарата и глътам още на първото дърпане, не пуша бавно...ако съм сама винаги си мисля за нещо или си разглеждам ръцете/ноктите...ако съм с някои започвам да говоря бавно, което не ми се случва докато не пуша
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
aaa тва с ноктите и рацете и аз го правя ...Първоначално написано от alice sw
![]()
![]()
мно фън .....
иначе честно да ви кажа не съм забелязала как пуша ..пуша както ми е кефи както ми дойде ...обожавам да пуша по сякъф начин..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
еми изкарвам дима бавно(така ме кефи повече)Понякога кръгчетата стават
иначе си дърпам нормално количество
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
много ми е удобно, когато цигарата ми е така в ръката : на края на пръстите цигарата минава нааад средния пръст и палеца а отгоре придрържам с показалец![]()
и обичам като издишам дима да става една дълга , тънка струйка дим.
допуши ми се![]()
алелуя.
ми зависи когато съм нещо ядосана и нервна пуша много бързо и цигарата за 2 минути я няма..пък ина4е си пуша спокойно,бавни4ко и си галтам ест то ина4е не става
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ами първо си вадя цигара от кутията ... после я поставам в устата .. ( не я захапвам) после я запалвам първата дръпка не я гълтам .. после я гълтам пуша бавно по принцип .. но ако се е случило нещо или просто съм ядосан .. пуша бързо
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз пуша бавно..и обичам докато хода по улиците, цигарата да ми седи в устата..нали съм си турбо гъзеи също имам чалгарска прическа- отпред късо, одзат дълго и къдраво
за тва бая време я чаках да порасне тая коса
типичния селски бек съм аз големо ГъЗе
![]()
![]()
ЗА ТВА АКО ИМА МАЦКИ КОИТО АРЕСВАТ ТВА ДА МИ ПИШАТ![]()
Ми дима го гълтам (естествено), понякога доста бързо пуша, ако сме на лафче с някой по-бавно...нищо по-особено![]()