.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

КАК пушите?

Е въпроса ми е по какъв начин. Гълтате ли дима или не? (ТО АКО не го гълташ баси и пушенето ше е ама карай..). Бързо или бавно? Надълбоко или повърхностно? Смисъл задържате ли дима в себе си. Нервно или спокойно. С някаква техника или обикновено. Е секи да отговаря както може
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен
    Град
    Панацея
    кви са тея въпроси ? Пуша всеки път по различен начин- както дойде и в зависимост от физическото и психическото ми състояние в дадения момент
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на fake
    ммм...сега ще запаля цигара...
    леко захапвам филтъра, дърпам и изпускам веднага дима няколко пъти, за да се разгори
    след това, мислейки си за..квото имам да мисля, дърпам баааавно и вдишвам дълбоко. задържайки дима, мога даже да кажа нещо, ако водя някакъв разговор намример...след което бавно изпускам дима...понякога се опитвам да правя кръгчета даже, не че се получава... мммм...
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    леко захапвам филтъра
    Което се забелязва и свъщност е много сешмо и отстрани изглежда все едно палиш цигара за първи път

след това, мислейки си за..квото имам да мисля
    И често все едно не си там където си

понякога се опитвам да правя кръгчета даже, не че се получава...
    Много несполучливи опити понякога (поне когато се лигавиш)

Аз вече отдаааавна не пуша и вече съм "забравил" всичко

и аз като фейк първите няколко пъти не гълтам дима

след това дърпам по-силно, поемам малко въздух и издишам дима ииии така докато не си изпуша цигарата

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Гълтам.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    От две години не пуша , но докато го правех дъпах по много и задържах по много (Доста от моите приятвли ми казваха че дърпам като копресор).
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    vseki pyt razlichno zavisi dali sym qdosana nervna ...bqsna i tka natatyk

0biChkam SlyNcEt0 :}

Зависи от ситуацията ... понякога, когато бързам пуша адски бързо, чак ми става гадно.Но принципно пуша адски бавно.Не дърпам прекалено много, нормално.Интересното при мен е , че като дръпна и абсолютно винаги част от дима влиза в носа ми, даже не го усещам.Мъчих се да поправя това, ама не става Естесвено, че гълтам, то няма смисъл иначе
    Аа и винаги, когато паля първо дръпвам 2-3 мн бързи дръпки, веднага изпускам дима, без да гълтам и така докато си запаля добре цигарата.

Гълтам естествено,то ако не гълтам само хабя материала и нищо не правя
    Ми на по-бавни дръпки...нормално си държа цигарата

Walk go home boy...

Тфа тука все едно ше се дрогирам ахахахх не че го прая ама така
    звучи хаха Бахти простотията
    MESS WITH THE BEST
    DIE LIKE THE REST

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    паля цигарата и глътам още на първото дърпане, не пуша бавно...ако съм сама винаги си мисля за нещо или си разглеждам ръцете/ноктите...ако съм с някои започвам да говоря бавно, което не ми се случва докато не пуша
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    паля цигарата и глътам още на първото дърпане, не пуша бавно...ако съм сама винаги си мисля за нещо или си разглеждам ръцете/ноктите...ако съм с някои започвам да говоря бавно, което не ми се случва докато не пуша
    aaa тва с ноктите и рацете и аз го правя ... мно фън .....
    иначе честно да ви кажа не съм забелязала как пуша ..пуша както ми е кефи както ми дойде ...обожавам да пуша по сякъф начин ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми изкарвам дима бавно(така ме кефи повече) Понякога кръгчетата стават иначе си дърпам нормално количество
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    много ми е удобно, когато цигарата ми е така в ръката : на края на пръстите цигарата минава нааад средния пръст и палеца а отгоре придрържам с показалец
    и обичам като издишам дима да става една дълга , тънка струйка дим.
    допуши ми се
    алелуя.

Град
    LuNaTa
    ми зависи когато съм нещо ядосана и нервна пуша много бързо и цигарата за 2 минути я няма..пък ина4е си пуша спокойно,бавни4ко и си галтам ест то ина4е не става
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi galtam dima est...pu6a sravnitelno barzo...po4ti ne zadarjam dima v ustata si...i drugite vaprosi gi zabravih

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами първо си вадя цигара от кутията ... после я поставам в устата .. ( не я захапвам) после я запалвам първата дръпка не я гълтам .. после я гълтам пуша бавно по принцип .. но ако се е случило нещо или просто съм ядосан .. пуша бързо
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Аз пуша бавно..и обичам докато хода по улиците, цигарата да ми седи в устата..нали съм си турбо гъзе и също имам чалгарска прическа- отпред късо, одзат дълго и къдраво за тва бая време я чаках да порасне тая коса типичния селски бек съм аз големо ГъЗе
    ЗА ТВА АКО ИМА МАЦКИ КОИТО АРЕСВАТ ТВА ДА МИ ПИШАТ

Ми дима го гълтам (естествено), понякога доста бързо пуша, ако сме на лафче с някой по-бавно...нищо по-особено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си