- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ~~Сървайвър БГ~~
Видях,че няма такава тема и реших да направя.
Тук можете да пишете за всичко,свързано със SURVIVOR.Кое е любимоте ти племе,а любимият ти играч?Кой е най-слабият и кой е най-силният?Кой искаш да победи и т.н..
Листенца алени от мъртва роза
кървят върху снега студен под теб –
ръката твоя къса ги със злоба,
по маската се стича капка лед…
Има такава тема подвела си се![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Да лично аз я направих темата.Първоначално написано от Anf3tamin4o
Но нищо аз да си кажа мнението за Survivor.
![]()
![]()
Барбадос RULEEE
Преди ми харесваше Биба но вече взе да ме дразни.
Кефят ме :Станислав,Жоро Дренски и Агонцев (Евала на тоя смешник)![]()
И водещият ме кефи повече от тоя Камин ВО!![]()
![]()
![]()
Ади ве само аз и авора ли гледаме Сървайвър?????![]()
![]()
![]()
определено българската версия на сърваивър не ми допада... адски много са променили правилата и водещия ми е супер убит - нещо не го бива много много.А и са ги сабрали много едни такива участници като за модно ревю. Американския сърваивър ми харесва повече \/
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
абе, така си е. нещо не им се получава шоуто... не че мноо съм го гледала...Първоначално написано от az_ffff
![]()
Харесвам Барбадос повече от Тортуга. От играчите много уважавам Агонцев, защото наистина играе, оцеляа и подкрепа племето.
ъм не го гледам мноу често,но Барбадос повече ме кефят-някак са по задружни и по е весело при тях.. А тая Светла(май така за казваше) отначалу ми беше малку трудну да я възприема..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
И аз харесвам повече Барабадос...въпреки,че са по-слаби и не толкова организирани...пак повече ме кефят...Може би главната причина е Финдо...![]()
![]()
![]()
![]()
А Светла е направо...чудо...![]()
![]()
Let the beats control your soul...
barbados rlzz. jalko 4e ne pobejdavat. tortuga sa mi gadni. a za taq svetla... boje moi kvo e tva 4udovi6te![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Men poveche me kefqt Tortuga.Neznam zashto.Kato igrach moje bi Joro i Findo ot drugoto pleme (Findo poveche kato viziq)Apyk kato cqlo mi e napravilo vpechatlenie che Djina Stoeva e mnogo silen igrach i konkurenciq dori za majete
![]()
Това, което не ме убива ме прави по-силна....
Любимото ми племе е Тортуга .
От играчите най много ме кефят : Светла , Джинаи стриптизьора ( забравих му името)
И искам да победи Светла.
Barbaods mn ma kefqtSpr sa sladki nekfi
Agoncev e SPR qk ve
s onui pero ot leshoqd
i s frazata "..Az ako trqa i za t*shacite she go hvana,za da spechelq"
neshto podobno beshe ;]] Biqna e bahti smotanata.Otnachalo ma kefeshe ama kato sa hvana s Findo .. i lyje i e licemerna kato Gabriela.Na 1 ot syvetite vikashe "Neka kaje Tanq i dr" obache se gi prekysvashe.Findo i toi e qk
Osobeno posledniq pyt kato sa jertva za plemeto,ama kato izkliuchim dyjda i studa,dobre mu beshe sqkash:} Sasho..biva za drugite prosto .. ne sa mi tolkova interesni
![]()
Хахахах- не го гледам, по4етох в темата- посмях се. Единствено гледах някой друг епизод, щото с Финдо сме приятели от деца, та малко да го видя как се излага- хахахах.
Иначе, това е бахти тъпата игра. А и четох някаде, че Джина Стоева, ще спечели.
I az chuh che tq she specheliПървоначално написано от Patetu
![]()
Още преди "Сървайвър" да почне да се излъчва по телевизията се говореше, че Джина е спечелила. След като обаче информацията бързо се разпространи, тази седмица по вестниците вече пишеше, че Жоро (стриптизьора) или Светла ще вземат парите.
Иначе аз от самото начало повече харесвам "Тортуга" - по-единни са, по-силни и имат тактика в игрите. Всички без треньорчето ми харесват. А от "Барбадос" само Агонцев и Финдо ме кефят. Сбъркали са си отборчето обаче.![]()
Близначките много ме дразнят, добре че едната отпадна... сега е ред и на другата.![]()
i az sum takaПървоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
И аз чух,че някой от тези тримата-Джина,Жоро или Светла-ще спечели играта,но информацията не е напълно сигурна,така че не се доверявайте много на това.
А лично аз харесвам повече "Тортуга".Повечето от познатите ми са за "Барбадос" (нямам нищо против племето,даже там има много интересни и силни играчи).От "Тортуга" ме кефят всички.Страхотно племе
.
Харесвам много повече Тортуга.Отборът им е по-силен, а и участниците,които са в това племе ме кефят повече.
Жоро (стриптизьорът)мн. ме кефи,както и Джина Стоева,Светла,Бъч и такам;]иначе от другото племе страшно много ми харесва Финдо.![]()
Водещият няма кво да го коментирам,супер противен ми е..дразни ме много.А пък иначе бях чела още преди да започне "Сървайвър",че Джина Стоева стига до финала и е претендентка за наградата,както и Станислав (Финдо;от Барбадос) за други нз.![]()
f@nt@zi@
xixix i az sam mnogo zaribena.samo che poneje 20:00 chasa sam navan go gledam ot 12 po fox lifeПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
![]()
![]()
Аз също често го изпускам,но пък го глведам по Фокс Лайф,макар че по БТВ ми харесва повечеПървоначално написано от Chr!sSie
.
П.П. Снощи беше много интересно.А само как ядоха тези гадории.
men malko mi stana gadno che izgoniha Bilqna.ne che mnogo q haresvam ama e silen igrach.pak i me kefi kato viziq![]()
Аз пък се радвам...Гадна лицемерка...![]()
Let the beats control your soul...