.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

~~Сървайвър БГ~~

Видях,че няма такава тема и реших да направя .

Тук можете да пишете за всичко,свързано със SURVIVOR.Кое е любимоте ти племе,а любимият ти играч?Кой е най-слабият и кой е най-силният?Кой искаш да победи и т.н. .
    Листенца алени от мъртва роза
    кървят върху снега студен под теб –
    ръката твоя къса ги със злоба,
    по маската се стича капка лед…

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Има такава тема подвела си се
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Danny's heart ;-)
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Има такава тема подвела си се
    Да лично аз я направих темата.
    Но нищо аз да си кажа мнението за Survivor.

Барбадос RULEEE
    Преди ми харесваше Биба но вече взе да ме дразни.
    Кефят ме :Станислав,Жоро Дренски и Агонцев (Евала на тоя смешник)
    И водещият ме кефи повече от тоя Камин ВО!
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

Град
    Danny's heart ;-)
    Ади ве само аз и авора ли гледаме Сървайвър?????
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

определено българската версия на сърваивър не ми допада... адски много са променили правилата и водещия ми е супер убит - нещо не го бива много много.А и са ги сабрали много едни такива участници като за модно ревю. Американския сърваивър ми харесва повече \/
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от az_ffff
    определено българската версия на сърваивър не ми допада... адски много са променили правилата и водещия ми е супер убит - нещо не го бива много много.А и са ги сабрали много едни такива участници като за модно ревю. Американския сърваивър ми харесва повече \/
    абе, така си е. нещо не им се получава шоуто... не че мноо съм го гледала...

Харесвам Барбадос повече от Тортуга. От играчите много уважавам Агонцев, защото наистина играе, оцеляа и подкрепа племето.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    ъм не го гледам мноу често,но Барбадос повече ме кефят-някак са по задружни и по е весело при тях.. А тая Светла(май така за казваше) отначалу ми беше малку трудну да я възприема..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

И аз харесвам повече Барабадос...въпреки,че са по-слаби и не толкова организирани...пак повече ме кефят...Може би главната причина е Финдо...
    А Светла е направо...чудо...
    Let the beats control your soul...

Голям фен
    barbados rlzz. jalko 4e ne pobejdavat. tortuga sa mi gadni. a za taq svetla... boje moi kvo e tva 4udovi6te
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Men poveche me kefqt Tortuga.Neznam zashto.Kato igrach moje bi Joro i Findo ot drugoto pleme (Findo poveche kato viziq) Apyk kato cqlo mi e napravilo vpechatlenie che Djina Stoeva e mnogo silen igrach i konkurenciq dori za majete
    Това, което не ме убива ме прави по-силна....

Любимото ми племе е Тортуга .
    От играчите най много ме кефят : Светла , Джинаи стриптизьора ( забравих му името)
    И искам да победи Светла.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Barbaods mn ma kefqt Spr sa sladki nekfi Agoncev e SPR qk ve s onui pero ot leshoqd i s frazata "..Az ako trqa i za t*shacite she go hvana,za da spechelq" neshto podobno beshe ;]] Biqna e bahti smotanata.Otnachalo ma kefeshe ama kato sa hvana s Findo .. i lyje i e licemerna kato Gabriela.Na 1 ot syvetite vikashe "Neka kaje Tanq i dr" obache se gi prekysvashe.Findo i toi e qk Osobeno posledniq pyt kato sa jertva za plemeto,ama kato izkliuchim dyjda i studa,dobre mu beshe sqkash:} Sasho..biva za drugite prosto .. ne sa mi tolkova interesni

Хахахах- не го гледам, по4етох в темата- посмях се. Единствено гледах някой друг епизод, щото с Финдо сме приятели от деца, та малко да го видя как се излага- хахахах.
    Иначе, това е бахти тъпата игра. А и четох някаде, че Джина Стоева, ще спечели.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Patetu
    Хахахах- не го гледам, по4етох в темата- посмях се. Единствено гледах някой друг епизод, щото с Финдо сме приятели от деца, та малко да го видя как се излага- хахахах.
    Иначе, това е бахти тъпата игра. А и четох някаде, че Джина Стоева, ще спечели.
    I az chuh che tq she specheli

Още преди "Сървайвър" да почне да се излъчва по телевизията се говореше, че Джина е спечелила. След като обаче информацията бързо се разпространи, тази седмица по вестниците вече пишеше, че Жоро (стриптизьора) или Светла ще вземат парите.

Иначе аз от самото начало повече харесвам "Тортуга" - по-единни са, по-силни и имат тактика в игрите. Всички без треньорчето ми харесват. А от "Барбадос" само Агонцев и Финдо ме кефят. Сбъркали са си отборчето обаче.
    Близначките много ме дразнят, добре че едната отпадна... сега е ред и на другата.

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Харесвам Барбадос повече от Тортуга. От играчите много уважавам Агонцев, защото наистина играе, оцеляа и подкрепа племето.
    i az sum taka
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

И аз чух,че някой от тези тримата-Джина,Жоро или Светла-ще спечели играта,но информацията не е напълно сигурна,така че не се доверявайте много на това .
    А лично аз харесвам повече "Тортуга" .Повечето от познатите ми са за "Барбадос" (нямам нищо против племето,даже там има много интересни и силни играчи).От "Тортуга" ме кефят всички.Страхотно племе .

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Харесвам много повече Тортуга.Отборът им е по-силен, а и участниците,които са в това племе ме кефят повече.
    Жоро (стриптизьорът)мн. ме кефи,както и Джина Стоева,Светла,Бъч и такам;]иначе от другото племе страшно много ми харесва Финдо.

Водещият няма кво да го коментирам,супер противен ми е..дразни ме много.А пък иначе бях чела още преди да започне "Сървайвър",че Джина Стоева стига до финала и е претендентка за наградата,както и Станислав (Финдо;от Барбадос) за други нз.
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Нямам любимо племе....И двете ме кефят...от Тортуга най-харесвам Диана и Бъч, а от Барбадос - Станислав Аз много се зарибих по този Сървайвър..Даже сега много се радвам, че е понеделник, че да го гледкам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Нямам любимо племе....И двете ме кефят...от Тортуга най-харесвам Диана и Бъч, а от Барбадос - Станислав Аз много се зарибих по този Сървайвър..Даже сега много се радвам, че е понеделник, че да го гледкам
    xixix i az sam mnogo zaribena.samo che poneje 20:00 chasa sam navan go gledam ot 12 po fox life

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Plamenchetooo``
    xixix i az sam mnogo zaribena.samo che poneje 20:00 chasa sam navan go gledam ot 12 po fox life
    Ами то и аз понякога така...Щото аз по принцип не мога да следя предаване и много често ги изпускам, ама не винаги де...Ама се пак по Фокс Лайф ми харесва повече да го гледам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Plamenchetooo``
    Ами то и аз понякога така...Щото аз по принцип не мога да следя предаване и много често ги изпускам, ама не винаги де...Ама се пак по Фокс Лайф ми харесва повече да го гледам
    Аз също често го изпускам,но пък го глведам по Фокс Лайф,макар че по БТВ ми харесва повече .

П.П. Снощи беше много интересно.А само как ядоха тези гадории .

men malko mi stana gadno che izgoniha Bilqna.ne che mnogo q haresvam ama e silen igrach.pak i me kefi kato viziq

Аз пък се радвам...Гадна лицемерка...
    Let the beats control your soul...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си