.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Секс и гъбички

Преди няколко дни ходих на гинеколог защото имах притеснения и се оказа че имам гъбички. Предписаха ми лекарства и т.н, но почти нищо не ми обясниха. Тези гъбички явно съм ги прихванала от момчето с което спя. Слад като мине ле4ението, ако го правим с презерватив, има ли опасност пак да се заразя? А по време на ле4ението секс може ли да се прави? Защото все пак си говорим за две седмици.. Всеки си има нужди

П.С Не бях сигурна дали да пусна пемата тук или при "болести", съжелявам ако е станало объркване.

Guest
    Няма да умреш за 2 седмици без секс ! По-добре почакай . Не съм наясно и не знам какво може да стане , но мисля , че трябва да изчакаш все пак.. \/

Очевидно си достатъчно глупава, за да не прочетеш дори съвсем малко за секса, преди да започнеш да го правиш.
    1. Тези гъбички може да си ги имала с години и не той да те е заразил, а ти - него.
    2. Явно лекарят ти въобще не е съвестен, защото ако беше, щеше да попита дали имаш постоянен партньор и щеше задължително да предпише хапчета и за него.
    3. Да ти кажа, аз като имах за пръв път гъбички, въобще, ама въобще не ми беше до секс. Можеш да правиш с презерватив, но И МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА!
    4. Гъбички можеш да хванеш и в устата, да не говорим, че презервативът трудно ще стои по цялата дължина на пениса по време на целия акт и можеш пак да се заразиш.

Момиченце, лекувайте се и правете секс чак след като каже лекарят, че сте здрави.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ДА глупава съм явно, чела съм доста, обаче когато имам да питам нещо не се притеснявам 4е не го знам и мисля 4е форума е направен за да се отговаря на въпроси.

Знам, че не е редно, но аз не смятам да казвам на момчето 4е имам такъв проблем. С него нямаме връзка, само сексуални отношения. Не мисля че искам да водя такъв разговор с него и се опитвам да го избегна без да има потърпевши. Добре, ако изчакам да премине инфекцията ми.. Още остава опасността от повторно заразяване нали :( незнам, кажете какво да направя..

Цитирай Първоначално написано от Emilyy
    ДА глупава съм явно, чела съм доста, обаче когато имам да питам нещо не се притеснявам 4е не го знам и мисля 4е форума е направен за да се отговаря на въпроси.

Знам, че не е редно, но аз не смятам да казвам на момчето 4е имам такъв проблем. С него нямаме връзка, само сексуални отношения. Не мисля че искам да водя такъв разговор с него и се опитвам да го избегна без да има потърпевши. Добре, ако изчакам да премине инфекцията ми.. Още остава опасността от повторно заразяване нали незнам, кажете какво да направя..
    Използвай презерватив примерно И освен тва не виждам проблем...не си длъжна да се обясняваш защо не ти се прави секс(ако те пита например)

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от Emilyy

Знам, че не е редно, но аз не смятам да казвам на момчето 4е имам такъв проблем. С него нямаме връзка, само сексуални отношения. Не мисля че искам да водя такъв разговор с него и се опитвам да го избегна без да има потърпевши. Добре, ако изчакам да премине инфекцията ми.. Още остава опасността от повторно заразяване нали незнам, кажете какво да направя..
    няма значение това че не сте близки и само правите секс трябва да му споделиш да отиде да се прегледа защото ако си го заразила трябва и той да се лекува и то на всяка цена първо защото може да зарази и някой трети и второ тези заболяванив трябва да се лкуват защото могат да доведат до сериозни последствия
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

emoga da ti kaja kak da postupi6 ,no moga da ti kaja kakvo az bih napravila a imenno bih my kazala ne samo za da izbegna povtorno zarazqvane ili po-seriozni zdravoslovni pr a i za da sum sig 4e nqma da zarazi i dr bez dori da zn..... ti re6ava6 kakvo da pravi6 tova si e prosto moe skromno mnenie....

Град
    Inside the temple
    Няма значение, че ти е само сексуален партньор. Отнася се до неговото здраве и той трябва да знае. Не е ясно кой кого е заразил, но както ти казаха вече - гинеколога е трябвало да те пита дали имаш партньор и да изпише лечение и за него. В случая това не е само твой проблем, за да си мълчиш и да се правиш на ни лук яла, ни лук мирисала. Все пак като спиш с него, ти поемаш отговорност не само за своето, а и за неговото здраве.
    When I love, I love.

1-vo ne e zadaljitelno ot nego da si gi prihvanala..(moje ot baseini ,ob6tetsveni toaletni i t.n.) az imah o6te predi da go napravq..(o6te devstvena) ,pro4eti pove4ko info za gybi4kite
    2-ro vseki bi kazal (i lekarq) 4e ne trqbva da go pravi6 dokato ne se izlekuva6 nai ve4e za da ne zarazi6 i nego.. no eto za tova sa prezervativite..nali se pak osven predpazvane ot zabremqnavane te pazqt i ot zarazqvane s bolesti
    taka 4e ot opit 6ti kaja 4e gybi4ki se lekuvat adski trudno! be6e mi minalo 2-3 meseca sled le4enieto i pak se poqviha vapreki 4e podarjam perfectna higiena
    nai dobree da pogovori6 s lekarq si toi da te posavetva i ako trqbva iz4akai 2-3 sedmici puk az ti pojelavam nikoga pove4e da ne se sblaskva6 s tqh

az ne razbrah vie s prezervativ ili bez ste go pravili do sq.. no smqtam 4e pone edno 80% 6te predpazi partniora ti ot zarazqvane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си