Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Пфф много дълго бе...мързи ме да чета
Явно те мързи и да поумнееш и да се образоваш. Сложно е, нали? Къде къде по-лесно е да си лежиш по цял ден и да на правиш нищо. Дори и то да се образоваш, за неща които в момента те вълнуват.
И с какво ще ме образова това....нито ще ми покаже как да се предпазвам примерно нито пък за опасностите при секс Това,че някой хора не искат да четат темата ти не значи че трябва да ги обиждаш за тва
Ти изкара че от тоя секс само треа да се пазим и да ни е страх да не фанем нещо... човека ти показва полужителните неща на секса за който повечето не знаят..ма теб кфо те интересува важното е да се пазиш..ебаси дрислата
Хаха първо всеки има право на менние...второ не съм изкарала че само трябва да се пазим.Това че на тебе ти е интересна темата хубаво...на мене просто не ми се четат неща,които вече съм чела
Абе ади сега, чела била. Нищо не си чела, сигурно даже незнаеш и за какво става дума изобщо.
Сама си противоречиш, като казваш, че няма с какво да ти помогне да се предпазиш от болестите, после "не била казала, че трябва само да се пазим".
Айде тихо там..

Браво за темата.
За паметта много не съм сигурна дали и влияе добре, щото съм си все същата забраванка