.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Аз съм на 14, той - на 21

zdr az sym na 14 god i si haresvam edin batko na 21 s nego se poznaame ve4e ot po4ti godina i toi me priema kato priqtelka i mi dava syveti (puka mu za men vijdam tva ) ama na men ne mi se iska samo da sme priqteli ko da praq pls pi6ete [/b]

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Guest
    Ами щом е такава разликата мисля , че той само за секса иска да те използва и дори само за приятел не мисля , че е хубаво да го използваш Сри ако греша !

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Kazvat,4e godinite za lubovta nqmat zna4enie.Imat makar i da e malko.Po tova ,koeto kazva6 toi ne izpitva kum teb ni6to pove4e ot priqtelstvo. Nameri si edno hubavo mom4e na tvoqta vuzrast,no izborut e tvoi..Uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

misi za syvetite
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Тва не е нищо познавам един който е почти 24 годишен и ходи с 14 годишна . . . Нз що ама мен ме е страх от толкова малки смисал за мен са си все още деца колкото и да е отракана само като знам годините и все едно ми е сестра я чувствам . . . Виж ако ти си на 24 а той на 31 е по възприемливо но 14 и 21 не е ... кофти е а и е опасно за него!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

амиии има възможност той да те хареса но си мисля че разликата е големичка....ти си още момиче а той е вече мъж. Нещата които искате са различни. Ако разсъждаваш като по-голяма може и да си допаднете. Но попринцип мъжете на 21 ще са с теб докато им пуснеш , направито го и после прав ти път. Не знам дали и той е такъв нооо ... защо трябва да се захващаш с толкова голям? Защо не си намериш някой батко на 16 примерно...или на 18...21 е прекалено. Аз не бих ходила с 21 годишен...просто си мисля че е прекалено голям за теб. А щом те приема като приятелка...не си проваляй отношенията. Не мисля че си струва , има голяма възможност да се разочароваш

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmm i men edno ''mom4ence'' na 23 g. , predi blizo g me svalq6e nai nahalno. daje naprao si mi go kaza... edvam se oturvah ot nego. s meseci mmi zvane6e i t.n, i nai lo6oto be6e 4e rabote6e katop bodigard v staroto mi daskalo mn gadno se polu4i..
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    ПрИ Теб
    Както разбирам от думите ти той те приема само като фр и нищо повече според мен трябва по някав начин да разбереш дали може да се получи нещо м/у вас.Ако ли не-да го забравиш е наи-доброто решение,за да не се измъчваш.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    hmm i men edno ''mom4ence'' na 23 g. , predi blizo g me svalq6e nai nahalno. daje naprao si mi go kaza... edvam se oturvah ot nego. s meseci mmi zvane6e i t.n, i nai lo6oto be6e 4e rabote6e katop bodigard v staroto mi daskalo mn gadno se polu4i..
    не че нещо ама тва нас кво ни засяга кой те свалял или просто искаш да си интересна а за авторката той на 21 ти на 14 тва са 7 години разлика пак и той трябва да е педофил та да се занимава с 14 годишни... Фани си някой колкото тебе
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Хаха много позната история. Като бях на 14 и аз си харесвах един на 21...
    Само дето аз се отказах от него, просто реших, че разликата е твърде голяма и той може да ми бъде единствено приятел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ще ти дава съвети-той е много по-голям от теб!Освен това съзнава и вижда разликата ви.Харесай си някой на твоята възраст или поне не чак толкова голям.

Мега фен Аватара на babity
    На 14 харесвах батко на 20.И той ми даваше съвети и ме напътстваше и ми помагаше, и аз като теб реших, че искам повече. Реших, че ще пробвам... Не само, че не се получи, ами и си развалихме приятелството. Сега не се понасяме и се избягваме. Аз мислех, че той е единствения, който някога ще харесам и действах мн глупаво (точно като на 14)... Та... няма кво да се лъжем. Шансовете ти са нищожни (меко казано). Ако е искал нещо е щял да предприеме нещо за да ти покаже, а той с нищо не е показал, че иска повече от приятелство... сама си прави изводи!

Град
    sofiq
    zaebi 4esto se slu4va samo za sexa e
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Ами този "батко " явно има добри намерения към тебе и ако искаше нещо повече от теб освен приятелство щеше да го покаже. За това недей предприема нищо.

Ти все пак си на 14, а той на 21, всъщност 7 години не е чак толкова голяма разлика, но възрастта, в която си ти и, в която е той са прекалено различни. Имам предвид това, че на 14 човек има съвсем различно мислене и цели в живота от човек, който е на 21. А той едва ли вижда в теб обект на желанието, а по-скоро гледа на теб като по-малка сестра, на която да дава съвети. И да изпитва някакво увлечение по теб, едва ли би се получило нещо на този етап. Може би след около 5 години някъде има по-голям шанс да се получи нещо, но на тази възраст, в която си е по-добре да си намериш някой, който е на твоята възраст някъде.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    София,мамка й фрашкана!
    прави квот искаш ама да не съжаляваш после!! тфа не ехапка за сяка уста само лекооооо и relax))) \/ \/ \/
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Ами щом е такава разликата мисля , че той само за секса иска да те използва и дори само за приятел не мисля , че е хубаво да го използваш Сри ако греша !
    Ти изобщо прочете ли к'во си написала?
    Пфф...нямам думи.

По темата - той най вероятно те възприема просто като по-малка приятелка.
    Харесай си някой по-малък.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ^^^БоГинЯ^^^
    прави квот искаш ама да не съжаляваш после!! тфа не ехапка за сяка уста само лекооооо и relax))) \/ \/ \/
    тва е коментар един път...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    v k16ti
    dosta izt1rkana tema kakto i da e za lubovta godinite nqmam zna4enie no v tvoq slu4ai ne e lubov taka 4e go ostavi
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ъъъ абе нещу е големичък за тебе.. Погледни реално,дори и да има някакав шанс да тръгнете,то връзката ви ще е обречена.. Всеки има различни виждания... пък и той е човек,който вече тряа да мисли за бъдещето си,а ти си все още си безгрижно момиче.. По-добре е да си намериш някой по-подходящ за теб и с по-малка разлика в годините.. Продължите саму с приятелските отношения,но нищо повече
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Inside the temple
    Не прави нищо.
    Много си малка. Дори и да не го осъзнаваш, фактите не могат да се променят. Ти не си жена още, докато той е мъж. И той не би погледнал на теб като нещо повече от просто едно малко момиченце.
    Сори, ако не ти харесва истината, обаче е така. Ако мъж над 20 години започне да се задява с теб и да те сваля, да знаеш, че той е пълен идиот и кръгла нула. И нищо няма да ти даде, а само ще ти вземе.
    When I love, I love.

Град
    Варна
    Ако си момиче само за секс хващай го веднага.. Ако искаш сериозна връзка намери си момче на твоите години.. Какво търсиш съвет тука ти ако си решила че ще ходиш със него значи ще ходиш каквото и дати казваме... Така че оправяй си проблема тука всеки щети кажа едно и също...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ку-ку напълно...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не тръгвай с него!Ще те изчука и ще те зареже!Той е мъж ти-дете,смисъл-НИКАКЪВ! Плюс това само ще излагаш човека и ще му създадеш реноме на педофил!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Не прави нищо.
    Много си малка. Дори и да не го осъзнаваш, фактите не могат да се променят. Ти не си жена още, докато той е мъж. И той не би погледнал на теб като нещо повече от просто едно малко момиченце.
    Сори, ако не ти харесва истината, обаче е така. Ако мъж над 20 години започне да се задява с теб и да те сваля, да знаеш, че той е пълен идиот и кръгла нула. И нищо няма да ти даде, а само ще ти вземе.
    Както винаги съгласна!
    На 14 си, за Бога!На 21 може да не е особено зрял, но ти със сигурност не си дорастнала сериозна връзка.Това е моето мнение.
    На 13-14-15 бях влюбена в момче на 19-20-21(пораства и той ) и си давах сметка колко раздалечаваща е разликата ни в онзи период.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си