.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Целиш се малко много високо.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

И да ... така е. Ама лети и мноо на високо и скоро ш' падне и ш' боли

мила,моя близка се е забърквала точно в ситуация като тази....само че баткото бил италянец и като го видяла мн го харесала и започнала да го сваля и оня и се хванал и почнали да се натискат... излизали заедно и един ден ози и предложил да отидат в хотелската му стая и да се е*ат и тя приела!!! качила се в таксито и когато стигнали до хотела в който бил отседнал,слезли от таксито........ и тя се досетила че прави огроооооооооооомна грешка и побягнала....
    и тоя продължава да и досажда с SMS - си от типа на: I want you...i want to kiss you...
    или Be mine...i want to play with you one sex game...
    и разни такива , та затова не се хващай с тоя !!!
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    awe dete ti sama kaza,4e te suvetva i moje da my pyka za teb,no me sumnqva 4e v smisula,koito ti se nadqva6

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Ами да ти кажа всеки сам преценява, зависи от хората. Така като чета какво си написала ми се струва, че той няма любовни чъвства към теб, а просто приятелски. В това няма нищо лошо, разбира се, но ти искаш нещо повече..а поне да си забелязала от негова страна някакво по-специфично отношение, което да ти дава надежди? Ако не, останете просто приятели, а ако да-почакай да видиш какво ще се случи.
    И аз за пореден път казвам, че не всички хора са еднакви, не ги слагайте под общ знаменател! Това че тя е на 14, не значи, че е недорасла пикла, може да е много зряла за възрастта си! Това, че той е на 21 съвсем не означава, че трябва вече за женитба да мисли, или пък, че иска да спи с нея! Много добре знам какво говоря! Айде със здраве

забрави го той те приема като фр
    пък и годинките са доста ти на 14 а той на 21 лично аз не виждам бъдеще

blagodarq na vs mislq 4e nai dobre e da ostanat ne6tata taka- da si ostanem samo fr 6ot naistina razlikata v god ne e hi4 malka pyk i toi edva li nqkoga 6te me prieme kato ne6tu pove4e ot fr
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Може наистина да те използва ,но не съди по годините му...наскоро имах една връзка с доооста по-голямо момче от мен и тя продължи страшно много време и нямаше и да е приключила още ако не трябваше да се преместя в чужбина...Така че ти си при твоя приятел ,ти виждаш как се държи той с теб ,така че ти можеш да прецениш ситуацията най-добре.
    Успех!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    nali sama kazva6 4e toi te priema kato priqtelka?ti su6to nego.. togava problema e reshen!problem nqma 6toto ako ne be6e taka nae6 li kfo 6te6e da stane... 6te6e da te naebe i posle da te zaebe.. sama si pravi izvodite.... radvam se 4e pi4a te ima samo kato fr
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Според мен не трябва да правиш никаква крачка нагоре!Все пак си само на 14!А той е доооста по-голям от теб и мисли за съвсеем различни неща.Моля те,осъзнай се и се одръпни от този мъж.

малка си още

Казват, че в любовта граници няма, но човека не ти е показал с нищо че те харесва. Абе според мен си намери някой на твоите години

Zdr spored men ne trea da se izma4va6 i da tarsi6 ne6o pove4e ot tozi 4ovek osven priqtelstvo spored men na teb tva ti e dostata4no :wink: privle4i mu vnimanieto no kato fr xaide mn mn uspex4eta :P

ПЕДОФИЛИЯ !! САМО ЗА СЕКС 1000% ПРОСТО НЯМА кАкВО ДА МУ ПРЕДЛОЖИШ ОСВЕН МЕКА КОЖА И ДЕВСТВЕНО....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    ПЕДОФИЛИЯ !! САМО ЗА СЕКС 1000% ПРОСТО НЯМА кАкВО ДА МУ ПРЕДЛОЖИШ ОСВЕН МЕКА КОЖА И ДЕВСТВЕНО....
    можи тва да иска да му предложи
    So free

hmmm...razlikata ne e malka no....lubovta nqma granici ( ako naistina e lubov de...) taa... po temata- ako naistina go iskash i smqtash che e podhodqst za teb pokaji mu kakvo tochno iskash....nishto ne gubish

Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Според мен не трябва да правиш никаква крачка нагоре!Все пак си само на 14!А той е доооста по-голям от теб и мисли за съвсеем различни неща.Моля те,осъзнай се и се одръпни от този мъж.

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: Аз съм на 14, той - на 21

Цитирай Първоначално написано от teen.f
    zdr az sym na 14 god i si haresvam edin batko na 21 s nego se poznaame ve4e ot po4ti godina i toi me priema kato priqtelka i mi dava syveti (puka mu za men vijdam tva ) ama na men ne mi se iska samo da sme priqteli ko da praq pls pi6ete [/b]

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Еми то и на мен ми се искат мн неща ама.....
    По темата: нямаш шансове,поради факта,че това са 7 години,попринцип не са мн,ако ти си на 20,а той на 27,НО ти си на 14.Какво ще търси 21 годишен `батко` при теб?Вие двамата имате съвсем различни интереси и различно мислене.Нека ти остане само приятел,но не и нещо повече.
    Ох омразна ми от такива теми
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    И аз на твойта възраст харесвах един 20год батко,а той ме приемаше като сестричка и просто си наложих да го забравя.Направи това и ти

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Тц! Нема смисъл, мацко. Първо да отбележа космическата разлика, която по-принцип не е космическа но... ти си на 14 - още си си дете, а той е мъж на 21 със съвсем други желания (е не знам може и ти да имаш такива желания, твоя си работа)... Второ - той ако искаше да има нещо повече с теб, предполагам, че е щял да ти покаже, а не да се държи само като фр. Така че най-добре си останете фр. така ще имаш едно повече приятелство отколкото провалили се отношения от където и да го погледнеш!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

аз пък си мисля,че годините не са малко,но не са и мн,след като се инт от ено 14 год.момиче значи е добричък(но все пак ти си зн дали е така). наистина моеш да го забравиш,но моеш и да флиртуваш малко с него и ако той ти отвърне начи не те смята за малка
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

колкото до секса само ти моеш да си решиш дали ши стане (ако тръгнете де) пък и ако стане той ши зн как да го направи

успех
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си