- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм на 14, той - на 21
Целиш се малко много високо.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
И да ... така е. Ама лети и мноо на високо и скоро ш' падне и ш' боли![]()
мила,моя близка се е забърквала точно в ситуация като тази....само че баткото бил италянеци като го видяла мн го харесала и започнала да го сваля и оня и се хванал
и почнали да се натискат... излизали заедно и един ден ози и предложил да отидат в хотелската му стая и да се е*ат и тя приела!!!
качила се в таксито и когато стигнали до хотела в който бил отседнал,слезли от таксито........ и тя се досетила че прави огроооооооооооомна грешка и побягнала....
и тоя продължава да и досажда с SMS - си от типа на: I want you...i want to kiss you...
или Be mine...i want to play with you one sex game...
и разни такива , та затова не се хващай с тоя !!!![]()
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
awe dete ti sama kaza,4e te suvetva i moje da my pyka za teb,no me sumnqva 4e v smisula,koito ti se nadqva6
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ами да ти кажа всеки сам преценява, зависи от хората. Така като чета какво си написала ми се струва, че той няма любовни чъвства към теб, а просто приятелски. В това няма нищо лошо, разбира се, но ти искаш нещо повече..а поне да си забелязала от негова страна някакво по-специфично отношение, което да ти дава надежди? Ако не, останете просто приятели, а ако да-почакай да видиш какво ще се случи.
И аз за пореден път казвам, че не всички хора са еднакви, не ги слагайте под общ знаменател! Това че тя е на 14, не значи, че е недорасла пикла, може да е много зряла за възрастта си! Това, че той е на 21 съвсем не означава, че трябва вече за женитба да мисли, или пък, че иска да спи с нея! Много добре знам какво говоря! Айде със здраве![]()
забрави го той те приема като фр
пък и годинките са доста ти на 14 а той на 21лично аз не виждам бъдеще
![]()
blagodarq na vs mislq 4e nai dobre e da ostanat ne6tata taka- da si ostanem samo fr 6ot naistina razlikata v god ne e hi4 malka pyk i toi edva li nqkoga 6te me prieme kato ne6tu pove4e ot fr
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
Може наистина да те използва ,но не съди по годините му...наскоро имах една връзка с доооста по-голямо момче от мен и тя продължи страшно много време и нямаше и да е приключила още ако не трябваше да се преместя в чужбина...Така че ти си при твоя приятел ,ти виждаш как се държи той с теб ,така че ти можеш да прецениш ситуацията най-добре.
Успех!
nali sama kazva6 4e toi te priema kato priqtelka?ti su6to nego.. togava problema e reshen!problem nqma6toto ako ne be6e taka nae6 li kfo 6te6e da stane... 6te6e da te naebe i posle da te zaebe.. sama si pravi izvodite....
radvam se 4e pi4a te ima samo kato fr
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Според мен не трябва да правиш никаква крачка нагоре!Все пак си само на 14!А той е доооста по-голям от теб и мисли за съвсеем различни неща.Моля те,осъзнай се и се одръпни от този мъж.![]()
малка си още
![]()
Казват, че в любовта граници няма, но човека не ти е показал с нищо че те харесва. Абе според мен си намери някой на твоите години
Zdr spored men ne trea da se izma4va6 i da tarsi6 ne6o pove4e ot tozi 4ovek osven priqtelstvo spored men na teb tva ti e dostata4no :wink: privle4i mu vnimanieto no kato fr xaide mn mn uspex4eta :P
ПЕДОФИЛИЯ !! САМО ЗА СЕКС 1000% ПРОСТО НЯМА кАкВО ДА МУ ПРЕДЛОЖИШ ОСВЕН МЕКА КОЖА И ДЕВСТВЕНО....
можи тва да иска да му предложиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
So free
hmmm...razlikata ne e malka no....lubovta nqma granici ( ako naistina e lubov de...) taa... po temata- ako naistina go iskash i smqtash che e podhodqst za teb pokaji mu kakvo tochno iskash....nishto ne gubish![]()
Еми то и на мен ми се искат мн неща ама.....Първоначално написано от teen.f
По темата: нямаш шансове,поради факта,че това са 7 години,попринцип не са мн,ако ти си на 20,а той на 27,НО ти си на 14.Какво ще търси 21 годишен `батко` при теб?Вие двамата имате съвсем различни интереси и различно мислене.Нека ти остане само приятел,но не и нещо повече.
Ох омразна ми от такива теми![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз на твойта възраст харесвах един 20год батко,а той ме приемаше като сестричка и просто си наложих да го забравя.Направи това и ти![]()
Тц! Нема смисъл, мацко. Първо да отбележа космическата разлика, която по-принцип не е космическа но... ти си на 14 - още си си дете, а той е мъж на 21 със съвсем други желания (е не знам може и ти да имаш такива желания, твоя си работа)... Второ - той ако искаше да има нещо повече с теб, предполагам, че е щял да ти покаже, а не да се държи само като фр. Така че най-добре си останете фр. така ще имаш едно повече приятелство отколкото провалили се отношения от където и да го погледнеш!
аз пък си мисля,че годините не са малко,но не са и мн,след като се инт от ено 14 год.момиче значи е добричък(но все пак ти си зн дали е така). наистина моеш да го забравиш,но моеш и да флиртуваш малко с него и ако той ти отвърне начи не те смята за малка
![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
колкото до секса само ти моеш да си решиш дали ши стане (ако тръгнете де) пък и ако стане той ши зн как да го направи
успех![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!