- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Спортувате ли..?
Просто искам да разбера с какав спорт се занимавате или просто ви е любим..![]()
Ami az jiveq mn blizo do Borovez i stra6no obi4am da karam ski 4uvstvam se osvobodena ot vsi4ki problemi i napravo letq sa6to mi haresva ti4aneto kato sport za sajalenie v momenta nqmam mn vreme da go praktikuvam no mislq skoro da zapo4nae tova be6e ot men po tazi tema
да волейбол :P
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
haresvam vsi4ki boini sportove(bez taekuondo) ina4e treniram kick box
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
еми плуване преди време! сега предимно фитнес и правя опражнения за раздвижване на определени мускули(не говоря за атрибути
)
Craig David-Walking Away
Тренирал съм само плуване и спортна стрелба, а през свободното си време се занимавам с всевъзможни други![]()
hodq na fitnes!!!![]()
![]()
![]()
![]()
от 2-3 години се занимавам предимно с танци (модерен балет и хип хоп) и тае бо
спортувам , когато намеря време , плуване , футбол , баскетбол , волейбол ...
спортувам карате в креватаи естествено ми е любим заедно с футбола и волейбола
Let The BEAT Control Your Body
тренирах бокс преди и баскетбол ама вече не
тренирам бокс и карам колело
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
нявга...тренирах... плуване и модерен балет, иии ориенталски танци![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами аз тренирам бягане
Ами тренирала съм волей
Иначе мн обичам федербал.. това лято щях да се записвам да играя... ама не стана..![]()
В момента ходя на фитнес![]()
is my religion
Аз ходя на плуване,през свободното си време бягам на крепостта в моя град.
дам в момента бадмингтон,плуване,тенис и фитнес. Иначе обичам и волейбола мн ме кефи и тае бо![]()
Eno vreme trenirah futbol. V uchilishte ucha narodni tanci, no ne sam hodil po ansabli... iii fitnes..
trenirala sum voleibol i pluvane i mislq pak da si pluvam.A sega hodq samo na fitnes![]()
ZeMqTa Se VuRtI,a NiE Se vOzIm BeZ PaRi!
Тренирам спортни танциПреди време тренирах и баскетбол, но се отказах, не успявах да съчетая и двата спорта, а за свободно време и дума не можеше да става
И на фитнес ходя 3 пъти в седмицата.
Иначе любими спортове... футболът може би е най-любимСледват баскетбол, волейбол, плуване обичам да гледам също, художествена гимнастика, всички зимни спортове (бобслей, биатлон, слалом, сноуборд)... Всички спортове са интересни
![]()
Шофиране за адреналин(Нова мода).Пък иначе басетбол отвреме на време
![]()
BMW and House muZik!