- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от нас да предприеме,първата крачка?
nakratko kazano:haresvam edno mom4e ot dosta vreme s nego sme v perfektni otno6eniq vaob6te hiper blizki i dobre priqteli i kogato sme zaedno se durji nakak po razli4no siaka6 izpitva ne6to kum men (ne si vuobraziavam )...vuprosa e v tova 4e imam 4uvstvoto 4e na nego ne mu dostiga dostatu4no kuraj za da mi priznae a az puk ne smqtam 4e az trqbva da pravq purvata kra4ka... su6to taka ako namekna ne6to toi otri4a ... a ina4e i sam pravi nameci ? ne razbiram za6to se durji taka kogato sme zaedno a posle otri4a?vuzmojno li e da izgrajda ne6to kato za6titna stena v straha si da mi priznae ? kakvo da napravq za da izkop4a ot nego blenuvanoto ''obi4am te"?
mnogo vi molq daite idei ama sudurjatelni 6toto ve4e naistina nz kakvo da pravq...
![]()
Редактирано от:ЦвЕтИт0-заглавието,изисква да е написано на кирилица!![]()
МИ купон напиваш го, като внимаваш да не го упоиш много че да се налага след тва да му държиш главата над WC-to ....
И като е пил вече всичко му става по лесно и така се налазвате.... на следващия ден или ще се пристраши или ще ти каже нека да забравим за сличилото се![]()
![]()
4увствата ви не са достатъ4но силниКуражът идва от само себе си ...Важното е да има 4увства, не емоции,,,тфа са 2 разли4ни понятия и не е на хубаво да се бъркат
![]()
![]()
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
абе незнам от къде си толкоз сигурна 4е те оби4а... може просто да те харесва и наистина да го е срам да каже незнам.ако и теб те е срам да говори6 за тфа с него просто го из4акай,рано или късно 6те изплюе камъ4ето![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Emi 6tom mu se kefi6 kuf ti e problema ti da napravi6 purvata kra4ka? Minalo e vremeto v koeto samo mujete trqbva da pravqt purvata kra4ka taka 4e deistvai.. ili pone opitai da go predrazpoloji6 da ti kaje kfo izpitva kum teb ako ima 4uvstva![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
nz kvo e mom4eto,no moe i da ne te haresva i ti samo da si vnu6ava6,ili e sramejlivo-ujas
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
ili napravi pyrvata kra4ka ako skoro mom4eto ne naprai n6 ili moe da idraete na 6i6e i.....ti zn![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Първоначално написано от zelena feq
Съгласна съм.Някога и аз бях в твоята ситуация,опознахме се с момчето знаех,че изпитва нещо,но чаках него,той чакал мен.Една приятелка все ме молеше да му кажа,ама аз се инатих и момчето му писна да ме чака понеже е мн срамежливо и нищо не стана.
Та кажи му,нищо не губиш.Успех
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ами той едва ли щи каже обичам те... ама ако наистина неиздържаш когато си с него действай ти... като каже не значи трябва да се примириш или да се бориш нз.ама по добре да разбереш какво ще става за напред . може да не е сиг и затова да отрича пред други затова само когато сте двамата говори с него за това по директно не с намеци...
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
mmm ne go karam na sila da otbeleja v tva e vuprosa 2ro-ne pie 3-to tva 4e e minalo vremeto mom4etata da prraviat 1vata kra4ka e tupo si4ko traa momi4etata da praviat...4-to mda lubov e silno kazano no pone haresvane za tui ..o6te idei sladuri ..?![]()
Ne sum 79ti nabor ei
да дойда аз да я направа?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
da mi eminala mdata majete da sa pravi li![]()
pff stia be ne e verno mom4eto moje i da ne e sig v 4uvstvata si prosto :P
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Давай ти, кво чакаш, нямаш цял живот..
Животът е адът описан в Библията!
moe li da ima tolkova prosti horaПървоначално написано от ubuntu
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
da se pohvalq toi vze 4e izpliu polovinata ot kama4eto![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
a 4estito o6te nqkolko den ai 6te go doizlupi
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Явно няма смелостта!Не го чакай направи ти първата крачка!Няма нищо лошо!
Мдам... Преди кат бяхме още дребосъчковци в 5-и клас си спомням, че мноу се дразнех от имиджа на женомразци, който момчетата си изграждаха... И си спомням, че на тая възраст са способни повече да те обиждат, за да ти направят впечатление, от колкото да флиртуват с теб. Да не би за това да става въпрос?
(не го приемай лично сравнението с петокласници, ама темата ми се вижда малко детинска, поне последно в 6-ти клас се занимавах с "харесвам те", "не те харесвам")
Този, който желае нещата да се получат повече.Кой от нас да предприеме,първата крачка?
ami ne ne me e obijda daje e pove4e ot mil ..za drugoto donqkude si prav za6toto 4ak pu k za iskrena lubov ne govorim a kakto kaza h"aresvam te","ne te haresvam " e detisnko ..tui 4e kak bi narekul ti srednoto polojenie?Първоначално написано от yuyuto
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
az ym napylno syglasna s zelena _feq 6om nego go e sram ko ti pre4i ti da napravi6 pyrvata kra4ka
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
кратко точно и ясноПървоначално написано от BAYO
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
mi ... kvo chakash shto ne zemesh ti da napraish parvata krachka ... ko go chakash ... samo mojesh da specelish .... a pak ako ti kaje che nqma chyvstva kum tebe shte si ostanete pak tolkz dobri fr....ako ti kaje che ima chyvstva kum tebe neshtata shte stanat .. :P
![]()