Моята история с едно бивше гадже има нещо общо с вашите... Виждахме се рядко, все аз го търсех, пишех му съобщения, призвънявах му, а той - нищо. Обичаше ме, в това съм сигурна, но ме правеше нещастна. Когато едни човек започне повече да те натъжава, отколкото да те прави щастлива, е време да се разделиш с него. Знам, че е трудно, много боли, но това е едниственото правилно решение. Много плаках и преди, и след като се разделих с него... но се радвам, че го направих. Не съм съжалявала нито за миг. Сигурна съм, че и двете имате качества, които и други момчета около вас за забелязали или ще забележат. Няма да останете сами - за всеки влак си има пътници, както се казва. Скъсайте с "гаджетата" си, въпреки, че ще ви е трудно. След време ще се радвате, че сте го направили и ще сте щастливи с други момчета. А до тогава ще се подкрепяте една друг, ще си ревете дружно ако трябва... Не се умира от любов, живота нито започва, нито свършва с едно момче.
И специално за Р. - връзката с женен мъж е най-голямата грешка, която една жена може да направи. Може и да ти е хубаво с него, но трябва да се криете, не сте заедно на празниците, не можете дори на кафе да излезете.