.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    някъде там...
    и Р. и С. добре че има и такива хора да ни забавляват! Вие нормални ли сте беее?! я ги зарязвайте тия двамата! Голям смях!!!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    На първата ще кажа - Тъпа си.
    На втората - Много си тъпа, ко праиш с женен мъж ма за теб момчета няма ли, асиктир пиклите ве
    с 2 ръце за
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Всеки с мнението си ...

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    С: Зарежи го може би те изневерява или е с теб само за да убие времето си-и в двата случая не те обича или просто е твърде страхлив да го изрази!Така или иначе тази връзка няма бъдеще!

Р:Той е женен!Остави го на мира!Ти си просто увлечение за него!Може би той е с теб защото му е втръснало ежедневието с жена му!Ти си втора цигулка и той те използва!Ти го знаеш даже!Зарежи то само се самоунижаваш по този начин!
    leleeeeeeeeee toq 4ove4ec ydrq v desqtkata prosto e mn to4en :P

s-abe tova za klikaneto i za kinoto ne e tolkova vajno,mojke da ne ti klika ako si ima ne6to rabota ili nz...ama tova 4e iska da se kriete...spored men se sramuva da se pokaje s teb pred drugite...
    R-ne se zanimavai s jeneni,nqma smisal samo da te izpolzva za razvle4enie
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    На първата ще кажа - Тъпа си.
    На втората - Много си тъпа, ко праиш с женен мъж ма за теб момчета няма ли, асиктир пиклите ве
    s 2 race i 3 kraka ZA

Еми мила С. ще прозвучи гадно, но на тва момче не му пука за тебе.Да не кажа че съм 99% убедена,че ви върти няколко или 2 (пак е достатъчно). По мое мнение той държи много повече на другата и затова се вижда с нея мн по-често, отколкото с тебе.А когато нея я няма те търси тебе,просто за да не е сам и за да не скучае.Помисли реално защо иначе все ще се виждате тайно Мойта братовчедка я лъжеха по подобен начин и тя дори и не ме послуша,докато не го срещна с другата.Ако не ми вярваш просто го изпробвай и му кажи нещо от сорта на " защо днеска не ходим на кафе или някаде другаде" и виж как ще реагира
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    С: Зарежи го може би те изневерява или е с теб само за да убие времето си-и в двата случая не те обича или просто е твърде страхлив да го изрази!Така или иначе тази връзка няма бъдеще!

Р:Той е женен!Остави го на мира!Ти си просто увлечение за него!Може би той е с теб защото му е втръснало ежедневието с жена му!Ти си втора цигулка и той те използва!Ти го знаеш даже!Зарежи то само се самоунижаваш по този начин!

ako na tova mu vika6 lubov az 6te se metna ot nqkyde o4evidno e 4e ne te iska izpolzvate dori i ti samata go osyznava6 ostavi go povqrvai ima o6te mnogo r myje kyde kyde po hubavi i nejeneni

Momi4eta tezi vruzki nqmat nikakvo budeshte zashto ne poglednete napred za nqkoi,na koito shte mu puka za vas,nqkoi koito nqma da se krie kato prestupnik! Qgi zarejete teq glupaci kfi sa tiq raboti po 1 put v meseca i t.n tova ne e lybof nito vruzka ! Da ne ste nqkakvi mazohistki 4e dopuskate da se otnasqt taka s vas?????? =D> Puk i ne ste na koi znae kolko godini 4e da se ot4aivate -jivota depurva zapo4va za vas! Uspeh macki i umnata! :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си