- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ли са такива ???!!!???
и Р. и С.![]()
![]()
добре че има и такива хора да ни забавляват! Вие нормални ли сте беее?! я ги зарязвайте тия двамата!
![]()
![]()
Голям смях!!!
Обшо взето, всичко общо е взето!
с 2 ръце заПървоначално написано от sentient_
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
leleeeeeeeeee toq 4ove4ec ydrq v desqtkataПървоначално написано от HePeAJIeH
prosto e mn to4en :P
s-abe tova za klikaneto i za kinoto ne e tolkova vajno,mojke da ne ti klika ako si ima ne6to rabota ili nz...ama tova 4e iska da se kriete...spored men se sramuva da se pokaje s teb pred drugite...
R-ne se zanimavai s jeneni,nqma smisal samo da te izpolzva za razvle4enie
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
s 2 race i 3 kraka ZAПървоначално написано от sentient_
![]()
![]()
Еми мила С. ще прозвучи гадно, но на тва момче не му пука за тебе.Да не кажа че съм 99% убедена,че ви върти няколко или 2 (пак е достатъчно). По мое мнение той държи много повече на другата и затова се вижда с нея мн по-често, отколкото с тебе.А когато нея я няма те търси тебе,просто за да не е сам и за да не скучае.Помисли реално защо иначе все ще се виждате тайноМойта братовчедка я лъжеха по подобен начин и тя дори и не ме послуша,докато не го срещна с другата.Ако не ми вярваш просто го изпробвай и му кажи нещо от сорта на " защо днеска не ходим на кафе или някаде другаде" и виж как ще реагира
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Първоначално написано от HePeAJIeH
ako na tova mu vika6 lubov az 6te se metna ot nqkyde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o4evidno e 4e ne te iska izpolzvate dori i ti samata go osyznava6 ostavi go povqrvai ima o6te mnogo r myje kyde kyde po hubavi i nejeneni
![]()
![]()
![]()
![]()
Momi4eta tezi vruzki nqmat nikakvo budeshte zashto ne poglednete napred za nqkoi,na koito shte mu puka za vas,nqkoi koito nqma da se krie kato prestupnik!Qgi zarejete teq glupaci kfi sa tiq raboti po 1 put v meseca i t.n tova ne e lybof nito vruzka !
Da ne ste nqkakvi mazohistki 4e dopuskate da se otnasqt taka s vas?????? =D> Puk i ne ste na koi znae kolko godini 4e da se ot4aivate -jivota depurva zapo4va za vas!
Uspeh macki i umnata! :P