.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Дали се възползва отмен?

Офф много съм притеснена!Направо незнам какво да правя! Значи с приятеля ми ходим от около 3 месеца ама през това време не сме правили секс!Та вчера спах с него(на мен ми беше за 1-ви път-но няма значение)!Всичко си беше ОК,но сега ме притеснява мисълта че ако е бил с мен само заради едното ебане иии....са дали ще ме зареже?Много съм объркана!Започвам да съжалявам,а тва не е добре!Има ли причина да се притеснявам толкова??Незнам може да Ви се струва глупаво,но мен изключително много ме притеснява!!

Редактирано от ЦвЕтИт0-7-ма т.!

Eeee nqma be ti kvo se stresirash nedei da sajalqvash za nishto to nqma i povod za pritesneniq 6tom vsi4ko e bilo ok trqbva da si sigurna v nego inache kak

ако наистина го обичаш няма за какво да съжаляваш ) а ако е било само за да го задървиш е било глупаво.. а той обича ли те? казвал ли ти го е.. показвал ли ти го е? ако те обича няма да те зареже със сигурност Но предполагам 4е изпитва не6то към теб 6том е из4акал 3 месеца

и аз мисля че не трябва да се притесняваш Успокой се. Щом е ходил с теб толкова време значи няма да те зареже. Ако беше с теб само за ебането още на 1-вия месец щеше да те зареже защото не му пускаш. Никой не би издържал 3 месеца само за да те изчука и после хайдеее...поне никой нормален не се безпокой , дишай , всичко ще е наред И не съжалявай!!! Никога не съжалявам за постъпките си , това е много огромна грешка. И да съжаляваш , и да не съжаляваш - те са вече в миналото и нищо не може да се направи. Гледай напред

Мега фен Аватара на Blab
    Добре бе...и ти лягаш с някой(и то за 1-ви път), когото не познаваш дотам, че да си наясно как ще реагира?/умишлено не говоря за чувства/

Град
    Dreamland Varna
    Притесняваш се излишно.
    Никой не може да ти каже дали ще те зареже, и дали е бил само за е*ането с теб.
    Скоро сама ще разбереш
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Винаги е така след първия път.. притесняваш се да не те зареже.. релакс, успокой се

Животът е адът описан в Библията!

Ако беше с теб за едното ебане, нямаше да те чака 3 месеца. Никой нормален мъж не се тормози 3 месеца за 1 час кеф.

Град
    Shumen
    Exe .........ne se pritesnqvai.......!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    ПрИ Теб
    Ако беше с теб за едното ебане, нямаше да те чака 3 месеца. Никой нормален мъж не се тормози 3 месеца за 1 час кеф.
    +1
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мила,аз съм на същото мнение като другите !
    Успокой се и успех

Мила,аз съм на същото мнение като другите !
    Успокой се и успех !

Мега фен Аватара на koalka
    Защо питаш нас?За да си отговориш на този въпрос трябва да видиш как се е държал през тези три месеца, как се е отнасял с теб, дали държи на теб, реакциите му, всичко!Пък и не ми се вярва да чака три месеца заради едното ч***не....

Виж сега,станалото,станало..Не можеш да върнеш времето назад.Щом си спала с него значи си му гласувала доверие и все пак му вярваш...Не се притеснявай и недей да мислиш за най-лошото ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Не му мисли. Вече си го направила. Недей се самообвинява. Спокойно, не е такъв. Ти го познаваш. Имай му малко доверие.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    sofiq
    spoki4 macko nema6e da te 4aka toko vreme za edin mu sex 6te6e da si nameri kifla... te se davat barzo
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    v k16ti
    spoks-dori da te e izpolzval kvo tolkova to vse nqkoga 6te ima p1rvi p1t-neizbejno e
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

prekarala si si dobre, kvo ti dreme 4e ti e bilo za 1vi put? kato po4nete s tva "toi 6e me nae*e i 6e me zareje" super mnogo me draznite... moita o6te ne6te da mi pusne poradi su6tata pri4ina, a hodime ot 11 meseca ve4e... kakto i da e...
    nqma da te zareje... misli malko... dori i da ne te obi4a ti ve4e si mu pusnala... za kvo da 4aka o6te 3 meseca nekoq sled kato ti si mu pusnala i ve4e moje da ima sex po4ti kogato si poiska... ama nikva vruzka s glavniq na4i...
    1. 6tom te e 4akal 3 meseca na4i te obi4a
    2. 6tom si mu pusnala nqma da te zareje

Да бе, ако му мислиш толкоз, само на по-зле ш'ти отива мисленето, така че недей се чуди толкоз, квото било - било.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Ани

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо питаш нас?За да си отговориш на този въпрос трябва да видиш как се е държал през тези три месеца, как се е отнасял с теб, дали държи на теб, реакциите му, всичко!Пък и не ми се вярва да чака три месеца заради едното ч***не....
    дам така си е

spored men trea da si napylno spokoina 6ot naistina ako mu be6e za ednoto eb*n* nema6e da te 4aka tolkova vreme :P
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Помисли реално - ако е бил за едното е**не,щеше ли да бъде с теб толкова дълго време - не.Щеше да те зареже и да си намери някоя курва с която да напрай - наеби заеби и край....бъди спокойна!
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Град
    LuNaTa
    мацка споко не си4ки мом4ета са само за едното ебане..вярно 4е пове4ето са така,но си и свойте изклю4ения.според мен щом сте заедно 3 месеца и 4ак сега сте правили секс,не мисля 4е е с теб заради тва,но се пак то ще си покаже с времето.
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

3 месеца не отиват така просто заради едното е**не!Аре спокойно мила шото няма смисал от притеснения! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си