- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата в годините
Ima edno momi4e koeto mnogo haresvami imam 4uvstvoto 4e neshtata m/u nas moje i da stane(pone taka si misla de
) taa imam nqkolko vaprosa
tq e s 1 godina po golqma ot men..vie kakvo mislite za vrazkite pri koito momi4eto e po golqmo(e samo 1 godina de ama vse pak..) ?
2ri vapros(kam "girls"):Vie bihte li tragnali s mom4e koeto e po malko ot vas s 1 godina ?
Mersi predvaritelno!
хах, сладко...била съм свидетелка на такива връзки, ако не знаеш не се забелязва (в случай че си излязъл от периода, когато се гордееш, че си на 14/15)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Godinite nqmat zna4enie.Nqma ni6to lo6o momi4eto da e po-golqmo ima mn takiva dvoiki.Az li4no bih tragnala s mom4e 1 godina po-malak ot men.Uspeh!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Вземи си кака да те отрака![]()
Аз бих. Но много зависи от личността на човека. Ако е някой дечко, и на 20 да е, пак няма да го искам.
Ако мацката няма проблем с това, че ти си по-малък, а на теб както виждам не ти пречи - не трябва да има проблем.
When I love, I love.
Не мисля,че има проблем,за любовта граници няма![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
давай баце![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нямат значение годините.. Важен е характера, държанието и начина на мислене..
Животът е адът описан в Библията!
Аз ли4но...винаги съм казвала, 4е е абсурдно да тръгна с по-малък от мен... ОБА4Е... 4овек никога не знае какво ще го сполети...На скоро се запознах с мом4е по-малко от мен с 2 години... и да ти кажа... нямам абсолютно нищо против да бъда каката дето ще го отрака
![]()
![]()
Та...мисълта ми беше...вси4ко си е 4астен слу4айУспех ти желая
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
az 2 puti sum hodila s mom4eta po malki s 1 godina ot men - nqma ni6to lo6o ponetaka mislq azako si q haresva6 i tq tebe - deistvai 4e moje nqkoi da ti e otkradne
lele bahti i suveta det dadah
ama nai ob6to kazano da ne tu puka ot godinite!
![]()
Бих тръгнала с по-малък от мен...защо не?Мисля че не би било глупаво,но зависи... ти на колко си за да ти кажа горе-долу дали тя ще тръгне с теб...
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
EDNA GODINA NE E NI6TO...AZ SU6TO SUM IZLIZALA S MOM4E EDNA GODINA PO MALKO OT MEN
![]()
Аз не бих тръгнала с по-малък, па било то и с една година
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
az sam 90 tq 89 nabor![]()
няма никакво значение годините,след като се харесвате!
П.П надявам се съм отговорила и на 2та ти въпроса.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от koalka
Еми по принцип не разликата е важна, пък и 1 година не е никак голяма разлика и невярвам да ви е пречка ако се харесвате. Успех![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ми щи кажа, че момичетата се праят на много големи в някои ситулация нищо, че са с горе долу същия акъл..поне така беше в моите 2 случая и се изнервих бате ..
Spored men nqma zna4enie 4e tq e po golqma ot teb, nali znae6 za lubovta nqma granici stiga na neq da ne i pre4i tova.Az poznavam takiva dvoiki i ne6tata mejdu tqh varvqt dobre no mnogo si zavisi i ot 4oveka.Pojelavam ti uspeh ni6to ne ti pre4i da probvate