Цитирай Първоначално написано от marry
Както виждате аз съм новичка тук, тъй че, моля да ме извините ако вече има такава тема.
И така, гледам темите във форума и да ви кажа не схващам как може да има толкоз нещастен народ?! Абе хора, що сте се отчаяли така? Едни ще се самоубиват, други пък решават, че света е свършил, само защото ги е зарязал/ла еди-кой/коя си. Я се стегнете! И аз така преди време се бях отчаяла, бях потънала в мъка по невъзможната любов(която всъщност дори не беше любов)... Но се осъзнах навреме и сега мога да ви кажа че се чувствам ЩАСТЛИВА, дори без любов. Вярно, някои казват, че се чувстват щастливи само когато са влюбени... Е, чак пък толкова! Според мен не е нужно да си влюбен, за да си щастлив. В смисъл - аз съм си щастива и така. Да ви кажа ли тайната - ШОКОЛАДЕЦ! Хапвам завидно количество шоколад и ми се оправя настроението! По цял ден се смея и правя какви ли не идиотщини, като например да скачам в локвите когато вали... Но се чувсвам добре, пак повтарям - без любов. И не само заради шоколада де, по принцип. Просто въпрос на избор.
Ами, мисля че достатъчно простотии изписах. Май е достатъчно. Аз отивам да се почерпя един шоколад за ваше здраве и ще се радвам ако ми отговорите на въпроса : Можете ли да сте щастливи и без любов?
+1 шоколаааааад само 1 нещо обичам повече от него ....