- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълбочина!
15sm bez moita s statistikata... 11 sm s moita... plitka e kato lokva... ne we ebavam se.. btw q ostanalite da spodelqt, mogat li da stignat 6iiikite na matkite na priqtelkite si s prusti? (pri predi6nite ne bqh obru6tal vnimanie, pri sega6nata oburnah vnimanie kvo napipvam vutre, porezrovih se v google za snimki i se okaza 4e tva bilo 6iikata na matka... a zad neq nema ni6to ve4e... stena i krai na pe6terata...) kakto i da e... nema zna4enie... vuprosa be6e 4e nqma zna4enie kolko e dulboka 6tot se vaginata se rastqga...
Най-любимият ми момент от секса е когато ,с всичка сила вкарва пениса си,и ми стига до шийката на матката.Боли малко,дразнещо е,но е фрийкин хот. :PПървоначално написано от hforce
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
OK????!![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
OMFG ti normalen li si?![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntu
dereee tova me razbi sas slivicitexaxaaxxaaxaxaxaxax
kade 24 we lud li .. pone metar i polovinaxaaxxaxaax
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ooo FUCKДДз до ся виждах теми - "Малък ли ми е " , "Много ми е голям " , "Нормален ли ми е " , "Имам малки гърди" , "Имам големи гърди" и т.н. обаче това вече е прекалено
Хаха . Няма да тръгвам да бъркам с линията я
![]()
Хахах...нямам думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Средната дълбочина на влагалището при жените е 8 сантиметра. Наблягам: СРЕДНА!
Тстстс - много малко му даваш...Първоначално написано от Mar1na
Аз кфо да кажа, като моята си е метър на декар
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Нищо не давам, аз съм учила биологияПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Твоята си е чисто твой проблем.
Aaaaaaaaaaa netaq tema me ubi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Поради що се срамите да се измерите в путето?![]()
Както вие гледате с кеф мъжките теми за размера, така и тук трябва да ни демонстрирате![]()
Всъщност ние сме -15 и знаеме само да говориме,а когато стане на въпрос почваме с тъпите извинения от сорта на :"Простаци","Идиотщина",дър а-бъра и другитеПървоначално написано от Борат
![]()
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Ооо не тая тема ще ме скъса от смях![]()
![]()
И все пак какво значение има колко е дълбока вагината....
![]()
Това,че 90 % от мъжете се комплексират на тема размер и искат да предадат смута в женската аудитория не зна4и че ще стане смислена тема.На нас просто не ни пука колко е голяма след като може да побере и 10 сантиметров и 25 сантиметров пенис...И глупости от сорта на "искаме точни размери" няма как да не ги наречеш идиотщина...Първоначално написано от Boss
...EMI MISLQ 4E E 3m DULBO4INA NA 2m...![]()
![]()
Е как кво? Всички жени се оплакват от размерите на членчетата на мъжете ..та си викам айде малко да обърнем страницата и да погледнем другата страна... и общо взето има само 2-3 поста по темата а с останалите Успяхме да счумим няколко простомера="Kras4eto_lp"]Ооо не тая тема ще ме скъса от смях![]()
![]()
И все пак какво значение има колко е дълбока вагината....
![]()
![]()
![]()
![]()
Май така ще стане...Първоначално написано от iliana_svoge
![]()
Е то това с пенисите на мъжете те си го правят така...всяка втора тема тук е "нормално ли е да ми етолкова дълъг"Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()