- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълбочина!
Само ми кажи за кои "НАС" говориш?Кои сте вие?От името на колко момичета сподели това мнение?Първоначално написано от free_spirit
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Ами познавам доста момичета(аз самата се определям като момиченце) и знам как разсъждават жените...До сега не съм имала тема на разговор с някоя жена"Абе мацко колко ти е дълбока п*тката,че мойта е еди колко си" докато при мъжете съм го слушала тоя разговор.Верно интересно е,но не е толкова определящо както при мъжете,защото и разликата при отделните жени не е кои знае колко фрапираща...Първоначално написано от Boss
Значи си подучула възможно най-интересният разговор между момчета на възраст 14 години![]()
=D>
axxaxaxax boje ot koga ne sym se smql takaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!![]()
![]()
![]()
![]()
xora molq vi prodyljavaite v sy6tiq duh. i sq kvo se okaza ? sredna dylbo4ina na puteto 2metra i 32 sm?
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
v4era si maerih dalbo4inata s edna liniika6to za vapros e tva we
Ми май е такава че ако някой по надарен и го ръгне и сливиците падат като крушиПървоначално написано от DoomShadow
![]()
![]()
Всъщност между 8 и 11 см е путето поне така е по статистика ама аз не се интересувам от статистики искам действителни размери
![]()
Да съм споменал някаде,че си на 14Първоначално написано от free_spirit
![]()
и общуваш със 14-годишни????И бих казал,че са доста интересни личности мъжете на 25,които си говорят за дължината на своя пенис.
![]()
ti go izkara mn plitko e. mislq 4e trqa da e kym 17-18. are be momi4eta, merete, mama mu stara![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ти май реши да спазиш правилото,което в случая е невалидно:"По-умният млъква първи" Съгласявам се с теб!Е това се нарича разбрано девойчеПървоначално написано от free_spirit
![]()