.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    Цитирай Първоначално написано от Boss
    Цитирай Първоначално написано от Борат
    Поради що се срамите да се измерите в путето?
    Както вие гледате с кеф мъжките теми за размера, така и тук трябва да ни демонстрирате
    Всъщност ние сме -15 и знаеме само да говориме,а когато стане на въпрос почваме с тъпите извинения от сорта на :"Простаци","Идиотщина",дър а-бъра и другите
    Това,че 90 % от мъжете се комплексират на тема размер и искат да предадат смута в женската аудитория не зна4и че ще стане смислена тема.На нас просто не ни пука колко е голяма след като може да побере и 10 сантиметров и 25 сантиметров пенис...И глупости от сорта на "искаме точни размери" няма как да не ги наречеш идиотщина...
    Само ми кажи за кои "НАС" говориш?Кои сте вие?От името на колко момичета сподели това мнение?

Цитирай Първоначално написано от Борат
    Поради що се срамите да се измерите в путето?
    Както вие гледате с кеф мъжките теми за размера, така и тук трябва да ни демонстрирате
    Всъщност ние сме -15 и знаеме само да говориме,а когато стане на въпрос почваме с тъпите извинения от сорта на :"Простаци","Идиотщина",дър а-бъра и другите
    Това,че 90 % от мъжете се комплексират на тема размер и искат да предадат смута в женската аудитория не зна4и че ще стане смислена тема.На нас просто не ни пука колко е голяма след като може да побере и 10 сантиметров и 25 сантиметров пенис...И глупости от сорта на "искаме точни размери" няма как да не ги наречеш идиотщина...
    Само ми кажи за кои "НАС" говориш?Кои сте вие?От името на колко момичета сподели това мнение?
    Ами познавам доста момичета(аз самата се определям като момиченце) и знам как разсъждават жените...До сега не съм имала тема на разговор с някоя жена"Абе мацко колко ти е дълбока п*тката,че мойта е еди колко си" докато при мъжете съм го слушала тоя разговор.Верно интересно е,но не е толкова определящо както при мъжете,защото и разликата при отделните жени не е кои знае колко фрапираща...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    В нас
    Значи си подучула възможно най-интересният разговор между момчета на възраст 14 години =D>

Голям фен
    axxaxaxax boje ot koga ne sym se smql takaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! xora molq vi prodyljavaite v sy6tiq duh. i sq kvo se okaza ? sredna dylbo4ina na puteto 2metra i 32 sm?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

xaxa

v4era si maerih dalbo4inata s edna liniika 6to za vapros e tva we

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    axxaxaxax boje ot koga ne sym se smql takaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! xora molq vi prodyljavaite v sy6tiq duh. i sq kvo se okaza ? sredna dylbo4ina na puteto 2metra i 32 sm?
    Ми май е такава че ако някой по надарен и го ръгне и сливиците падат като круши Всъщност между 8 и 11 см е путето поне така е по статистика ама аз не се интересувам от статистики искам действителни размери
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Значи си подучула възможно най-интересният разговор между момчета на възраст 14 години =D>
    да беее-представяш ли си и аз съм била на 14 и съм познавала 14 годишни момчета, и най-интересното общувала съм с тях а щом издребняваш да се заяждаш за детайли и 25-годишни мъже съм чувала да си ги "мерят"

Град
    В нас
    да беее-представяш ли си и аз съм била на 14 и съм познавала 14 годишни момчета, и най-интересното общувала съм с тях а щом издребняваш да се заяждаш за детайли и 25-годишни мъже съм чувала да си ги "мерят"
    Да съм споменал някаде,че си на 14 и общуваш със 14-годишни????И бих казал,че са доста интересни личности мъжете на 25,които си говорят за дължината на своя пенис.

Голям фен
    ti go izkara mn plitko e. mislq 4e trqa da e kym 17-18. are be momi4eta, merete, mama mu stara
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Да съм споменал някаде,че си на 14 и общуваш със 14-годишни????И бих казал,че са доста интересни личности мъжете на 25,които си говорят за дължината на своя пенис.
    имах в предвид че си прав-наистина съм го чувала от 14 годишни И да прав си интересни личности са хората за които ти говоря предлагам ти да спрем вече щото стана леко офтопик

ti go izkara mn plitko e. mislq 4e trqa da e kym 17-18. are be momi4eta, merete, mama mu stara
    8 sm e we... ama se rastqga i moje da pobere i 20-25 sm... puk sigurno moje i pove4e... ne znam...

Град
    В нас
    имах в предвид че си прав-наистина съм го чувала от 14 годишни И да прав си интересни личности са хората за които ти говоря предлагам ти да спрем вече щото стана леко офтопик
    Ти май реши да спазиш правилото,което в случая е невалидно:"По-умният млъква първи" Съгласявам се с теб!Е това се нарича разбрано девойче

Ти май реши да спазиш правилото,което в случая е невалидно:"По-умният млъква първи" Съгласявам се с теб!Е това се нарича разбрано девойче
    както кажеш...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    8 sm e we... ama se rastqga i moje da pobere i 20-25 sm... puk sigurno moje i pove4e... ne znam...
    Еврика,намери се някой да светне по въпроса! =D>
    Избавихте горкото моми4е,дето ще6е да се "мери"

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си