.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    До сега не ми се е случвало, надявам се и да не се случи, затова препочитам да дам 1 лев отгоре за дюрекс ( за най-притеснените си има и екстра сейф ), отколкото после да се чудя как да оправям нещата с приятелката ми. И пак между позите има време за бърза проверка, въпреки че е дюрекс

На мен все още не ми се е случвало
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    absoliutno nikoga ne mi se e kysal prezervativ i slav bogu,spored men ako gumichkata e slojena kakto trqbva veroqtnostta da se skysa e nishtojna!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Случвало ни се еи не е никак приятно Просто го сменяме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от bebok
    ne mi se e sly4valo i se molq da ne se ....az poprintsip sum si gol panika a kato se zn ako se skusa prezervativa sig posle 2 god nqma i da si pomislq da pravq sex....
    i az sam taka :P
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Sofia
    И на мен ми се е случвало няколко пъти

Ами случва ми се 2 пъти...

1. Случи се с DUREX но пък той тъкмо си го сложи и почнахме и... как реагирахме... просто си ложи нов и продължихме

2. С VITALIS също ми се случи и тогава беше в мен и бяхме сигурно по средата на акта и той каза че е имало нещо... Купи ми ESCAPELE и така

Общо взето нищо особенно...
    [img][/img]

Ами на мен ми се случи преди 2 дена. Само че той не е сигурен кога точно се е скъсал... та сега чакам да ми дойде(докрая на тая седмица) и ако не.. тест....и по натам но комент..
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си