- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на обществено място?
някои от вас правил ли е секс на обществено място ? туку що четох темата за секс в училище и се сетих да питам. ей така от любопитство да видя дали има и други луди като мен. разкажете какво е?![]()
be a good boy!!!
Не съм правил,не бих отказал ,а така като гледам в преспектива мога да лъсна върху някоя млада даскалка![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
samo v diskoteka,i edna svirka v daskalo
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Доста свирки в училище и 1 път правихме секс в училище...иначе само в нас или тях![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Не съм пробвала
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
И то каква...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Пред пощата,но за щастие нямаше никой,така че не беше проблем.Жалко обаче,че на пошата има камери ... Е к'во пък,ще ни гледате по телевизията
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Секс не ама свирка в Борисовата градина брои ли се![]()
Дам и то не 1 път и просто изжияването е много готино ,защото не си сигурен няма ли някой да изкочи и да Ви хване на местопрестъплението) Само че не е много удобно...
![]()
dam i az sam probvala na nqkolko mesta...prejivqvaneto opredeleno si go biva....![]()
На двора на училище брои ли се...?
Обичам само един човек и това съм аз.
Emi ne bash seks svirka v parka i zamalko da go napravim v kinoto no se sprqhme![]()
Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!
На стадиона, но само орален секс и на пътя в колата. Даже от Гранична полиция ни сбараха, но ние не бяхме почнали. Ама какво ще правите по това време, от града ли сте. Голям срам брах, ей.
Предпочитам у тях на топло под одеалото.
ami.... ne ne sum, no vinagi sum iskala![]()
Ami na parkinga pred moia blok,na parkinga pred negovia blok,zad edin sypermarket,na plaja,v edin park(ama samo svirka)...Tva e mai...![]()
И в 3-те парка на града на плажа (мн) със кола на мн места и във общината май са само това.![]()
мели, хартиено тиксо му е майката ... аз едва ли бих го направила пред вратата ..Първоначално написано от Milena_Pld
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Emi v borisova,na plaja,v kinoto,na vito6a,zad nqkvi blok4eta,v asansiora.. i taka![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
На обществено...не.Но няма да откажа на покрива на някой блок,само трябва да се постопли,че сега е голям студ :P
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
един съвет от мен ебете се където ви падне и няма проблеми ....
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ