.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

секс на обществено място?

някои от вас правил ли е секс на обществено място ? туку що четох темата за секс в училище и се сетих да питам. ей така от любопитство да видя дали има и други луди като мен. разкажете какво е?
    be a good boy!!!

Град
    В нас
    Не съм правил,не бих отказал ,а така като гледам в преспектива мога да лъсна върху някоя млада даскалка

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Свирка в дискотека брои ли се ... значи да А боса докато лъска на млади даскалки аз предпочитам да ги трескам
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

da, parkove, gradniki, zad bloka, na 1 pametnik, diskoteki (hodehme tam samo za da se praskame s biv6ata), kenefi po kafeta i t.n. zabavno e, ama si predpo4itam v nas/tqh na legloto

Град
    v k16ti
    samo v diskoteka,i edna svirka v daskalo
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    Sofia
    Доста свирки в училище и 1 път правихме секс в училище...иначе само в нас или тях
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    в мечтите ти
    Не съм пробвала
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ее...случвало се е. Има тръпка

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ее...случвало се е. Има тръпка
    И то каква...

Пред пощата,но за щастие нямаше никой,така че не беше проблем. Жалко обаче,че на пошата има камери ... Е к'во пък,ще ни гледате по телевизията
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Секс не ама свирка в Борисовата градина брои ли се

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Дам и то не 1 път и просто изжияването е много готино ,защото не си сигурен няма ли някой да изкочи и да Ви хване на местопрестъплението ) Само че не е много удобно...

Супер фен Аватара на fake
    ъх...в морето, пред погледите на техните + още някви хора по плажа..достатъчно обществено ли е мястото
    Boots and braces don't make racists!

Град
    secret :D
    dam i az sam probvala na nqkolko mesta...prejivqvaneto opredeleno si go biva....

Град
    #mainatown
    На двора на училище брои ли се...?
    Обичам само един човек и това съм аз.

s

Emi ne bash seks svirka v parka i zamalko da go napravim v kinoto no se sprqhme
    Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На стадиона, но само орален секс и на пътя в колата. Даже от Гранична полиция ни сбараха, но ние не бяхме почнали. Ама какво ще правите по това време, от града ли сте. Голям срам брах, ей.
    Предпочитам у тях на топло под одеалото.

ami.... ne ne sum, no vinagi sum iskala

тоалетна , парк , върху кола в един паркинг!май е тва засега

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami na parkinga pred moia blok,na parkinga pred negovia blok,zad edin sypermarket,na plaja,v edin park(ama samo svirka)...Tva e mai...

Град
    Варна
    И в 3-те парка на града на плажа (мн) със кола на мн места и във общината май са само това.

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Vav vhoda na bloka a poslednoto be6e pred vratata na na6ia apartament na zadna pra6ka.Mnogo be6e qko i samata misal 4e nqkoi ot na6te ili ot sasedite moje da izleze me vludqva6e..A kolkoto da sasedite moje i da sai ni videli prez 6pionkite
    мели, хартиено тиксо му е майката ... аз едва ли бих го направила пред вратата ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Emi v borisova,na plaja,v kinoto,na vito6a,zad nqkvi blok4eta,v asansiora.. i taka
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

На обществено...не.Но няма да откажа на покрива на някой блок,само трябва да се постопли,че сега е голям студ :P
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

един съвет от мен ебете се където ви падне и няма проблеми ....
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си