- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на обществено място?
браво на вас =D> много ме радватеи аз много искам ама още не съм имала възможност. веднага щом мога ще го направя
![]()
![]()
be a good boy!!!
В Борисовата, в тоалетната на City Center Sofia, а и в работата.
of puk az vse na takiva mesta pf......na peika pred u4ili6te,na gubka v detska gradina ...na pokriva na bolka mu ....na basein....v sablekalni...uf ne moga da se setq drygi mesta ama sa dosta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to ve4e ni stana navik ama e qko de...
da i e trypka , no sym go pravila za raznoobrazie i zashtoto taka se e sluchilo , inache vkysti mi e mnogo po-uiutno \/
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз също. :P :PПървоначално написано от girl_in_black
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм, КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
Несъм правил но ми се иска да опитам
мдааа от тва по-сладко няма![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
imash goПървоначално написано от MiSs CaLifOrNia'S mAN
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
supersko e....nqkak si vazbujda6to....abe qko e ... :P :P :P :P :P :P :P :P
Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!
supersko e....nqkak si vazbujda6to....abe qko e ... :P :P :P :P :P :P :P :P
Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!
така е!ами като изклю4а градинки, паркове, плажове, мисля 4е пред един асансьор в една кооперация бе най-яко , ужасно добра акустика има6е и май ни 4уха в целия блокПървоначално написано от bloodranger
![]()
mi pravila sum na po4ti vsqko vuzmojno ob6testveno mqsto -parka,tumna yli4ka,vuv vhod,vuv moreto prez denq....prosto tva si e izjivqvane koeto ne se zabravq ama se poemat dosta golemi riskove
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ами страхотно е чувството![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
Ami mnogo qsno,tova e nai-hubavata 4ast ot sexa.Ako ne si probval na nestandartno mqsto taka 4e hubavo da ti se ka4i adrenalina,vse edno ni6to ne si vidql ot jivotaNa stadiona,v u4ili6tniq dvor ve4erta i eiiii na plaja be hora
Tam si e nai-hubavo,stiga da e s podhodq6tiq 4ovek v podhodq6toto vreme razbira se
![]()
dammm uj razglejdahme edna kooperaciq..... a nakraq hubu q razgledahme xaxaxa be6e mn hubavoПървоначално написано от just_a_girl_z
ama hubu 4e bqh s poli4ka 6toto ina4e nqma6e da stane qvno a i be6e tymno
![]()
Искам в Борисовата градина да правя секс!![]()
![]()
![]()
![]()