.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Харесвам я, но тя не ми обръща внимание

здравейте... искам да попитам.. какво да правя.. много харесвам едно момиче но то... не ми обръща внимание... не мисля че не ме харесва и тя казвала ми го е като си говорим но незнам... примерно по дискотеки се целуваме и т.н. но после.. нищо... незнам вината в мен ли е супер мило се държа с нея постоянно и звъня .. някой път просто ей така да я питам как е ... когато я попитам дали иска да сме заедно.. винаги измисля нещо тъпо да каже .. или ми казва незнам или .. да не я питам сега незнам каде е проблема моля помогнете ми.. [-o<

Модерирано от swords1010
    Заглавието трябва да е написано на кирилица (т.7)!

Varti te na malkiq si prast...Napravi se 4e i na teb ne ti puka.Sled vreme tq shte po4ne da ti zvanka(ako te haresva de)

м...казваш че се целувате по дискотеки... значи ти си просто поредния за нея не очаквай да стигнете до нещо...освен до нае*****е,но до нищо сериозно
    п.п не се разтройвай,не е единствена
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

..

братле, по дискотеките се прави на важна, колкото да има кой да е с нея...натискате се ала бала, ем това е типично за всяка к**** (с извинение) не всички момичета са такива, знам..не я познавам, така че не мога да кажа че е...но брат, както е написал пича по-горе "Varti te na malkiq si prast...Napravi se 4e i na teb ne ti puka.Sled vreme tq shte po4ne da ti zvanka(ako te haresva de)" мисля че е прав, послушай го направи се на недостъпен а пък ако не ти звънне...има много риби в морето

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Спри да и ходиш по гъза.. Намали малко обажданията и целувките в дискотеката.. Прави се на малко по недостъпен и ше видим тогава кой кого

Животът е адът описан в Библията!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Спри да и ходиш по гъза.. Намали малко обажданията и целувките в дискотеката.. Прави се на малко по недостъпен и ше видим тогава кой кого

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Pravi si broiki momi4eto Pitai dali si 34 ili 35 ........
    Zareji 6tom ne ti obr16ta vnimanie ne ti e pritrqbvala
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Напълно подкрепям

Град
    Shumen
    Male .............kak te razigrava ..!!!Ne si struva da se zanimavash s neq!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Tova momi4e prosto ne te zaslujava.Ne q tursi pove4e .Nameri si nqkoe hubavo momi4e,koeto nastina da te ceni i uvajava.USPEH
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мега фен
    Град
    София
    Къде е проблеме ли?
    ПРоблемът ерче си нахален.Щом не тхе иска,стига си эвънял,а я остави.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тя ти отказва непрекъснато,търси те когато има нужда от играчка(целувките в дискотеката).Тоест тя те използва,още ли не си го разбрал?Не се излагай,като тичаш след нея.Стани безразличен към нея.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от proba66
    Varti te na malkiq si prast...Napravi se 4e i na teb ne ti puka.Sled vreme tq shte po4ne da ti zvanka(ako te haresva de)
    +1

Мега фен Аватара на koalka
    Остави я, наистина ще станеш доста нахален, а и като не иска-не иска.

намери си друга тази си играе с тебе
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Остави я!Има много други момичета

ostaviq, pak ako naistina te haresva tq sama 6te te potarsi )

Град
    v k16ti
    ima momi4eta koito prosto tqbva da zarejeh i da ne se zanimava6 s tqh-tq e edno ot tqh
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Moje bi trqbva da se darjish po nedostupno .. po studeno s neq za da i pokajesh 4e nemoje da se darji po tozi nachin s tebe. Trqbva da razbere 4e si imash dostoinstvo i ne ti e priqtno da si igraqt po takav nachin s teb Prosto igrai neinata igra...
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Moje bi trqbva da se darjish po nedostupno .. po studeno s neq za da i pokajesh 4e nemoje da se darji po tozi nachin s tebe. Trqbva da razbere 4e si imash dostoinstvo i ne ti e priqtno da si igraqt po takav nachin s teb Prosto igrai neinata igra...
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Благодаря ви много на всички за саветите който ми дадохте... така и мисля да направя няма да и обръщам повече внимание... дори неска и казах няма да се оставям да ме въртиш повече.... спирам да ти говоря и да ти пиша ако искаш да си с мен ти ще ме потърсиш ако не... много ти здраве .. съжалявам всичко опитах но явно... не си за мен ако мислиш различно.. знаеш как да ме намериш..

:)

Ah ah Ivailo Horata ti kazvat kakvoto ti kazvam i az ! Tegli edna maina na kuhoto parche i ne se zanimavai be... ili " Pei si Penke le koi li te slusha " . Dryj se zdravo she otvorim agenciqta s tebe \/
    Fuck me I`m famous..

Ей тфа е отговора явно мацката си мисли,че да щракне с палци и някой ще притичва при нея когато има нужда.Дай малко по-недостъпно и тя ще започне да те търси.
    Успех
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами проблема е в това, че не те харесва, сори...
    Просто продължавай напред и престани да я преследваш, да й се обаждаш и всичко... Очевидно тя не го заслужава.
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си