.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от pi0neer
    Благодаря ви много на всички за саветите който ми дадохте... така и мисля да направя няма да и обръщам повече внимание... дори неска и казах няма да се оставям да ме въртиш повече.... спирам да ти говоря и да ти пиша ако искаш да си с мен ти ще ме потърсиш ако не... много ти здраве .. съжалявам всичко опитах но явно... не си за мен ако мислиш различно.. знаеш как да ме намериш..
    Само така !!! \/
    The reasons of love... <3

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Спри да и ходиш по гъза.. Намали малко обажданията и целувките в дискотеката.. Прави се на малко по недостъпен и ше видим тогава кой кого
    +1
    So free

eto re6enietO: ostaq6 q namira prestaa6 s zvunenety i t.n .. 99.99 % e sig 4e 6e se zainteresuva pove4e...za6toto 6tom se natiskata po diskoteki i t.n zna4i ne si i bezrazli4en , no si ne6ty kato rezerven variant...kato prestane6 da i obru6ta6 vnimanie .. tq dosta 6e se zainteresuva za6to taka pravi6 i t.n. samo tva 6e i e v glavata ... i taka i taka... i op izvednuj e osuznala 4e moji da izgubi mom4ety s koeto e iskala da bude vinagi , no prosto ne go e osuznavala ;] aide uspeh s strategiite
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    почни да зарибяваш някоя друга и тя ше дойде сама
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

уфф в много гадно положение съм пак.. спрях да се занимавам с нея...секи ден нарочно излизам с различни момичета.. ходя в същите кафенета в които ходи тя... нарочно да ме види.. ама се едно съм призрак ... хич не ме ебава... незнам кво да прая наистина много я искам ... ама тя.... незнам незнам... не искам друга ... точно нея искам и даже незнам защо ... една часто тмен казва че няя смисъл... но пак я искам помогнете ми please

razbiram te 4ovek i az bqh taka predi mesec no prosto nqma da stane ni6to adski e gadno notq ne te iska prosto moje bi nqkoi den 6te ste zaedno no ne i sega ako pita6 men tq sama ne znae kakvo iska az go preodolqh kato trygnah s dr kato trygne6 s nqkoi koito te obi4a i pokazva 4e dyrji na teb po tovi na4in i ti 6te se opitva6 da go napravi6 6tastliv i zabravq6 za minaloto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си