- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе май е проблем т'ва...
Харесал съм нещо на един френд гаджето... ама стабилно съм си я харесал
Дайте некъв съвет че е тегава ситуацията
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ако ти се губи фр действай... а и по вероятно да загубиш и фр и момичето.. а може и бой да ядеш![]()
4akai da se skarati sled tova deistvai
takmo shte e po lesno zashtoto shte prejivqva razdqla
![]()
Няма изгледи да се скарат ако не се намеся...Първоначално написано от proba66
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ооо...най добрия приятел на гаджето ми ми предложи...и да ти кажа по добре се дръпни щот момичето няма да се почуства особено добре
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
по-добре кажи на фр ти и да решите как ще си я делите![]()
охама и аз едни тъпи съвети давам...
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Първоначално написано от vodka_f
Сори за тъпата идея....сутрин съм неадекватна![]()
ако ти е много добър приятел недей да правиш нищо![]()
все пак ако действаш..ще загубиш и приятеля и момичето, което ще е много кофти за теб
(предполагам)
ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!
мне - сТаЧкА...Първоначално написано от vodka_f
![]()
Еми, за да си щастлив трябва да си поне малко егойст.. В случая.. Можеш да спечелиш момичето ама да загубиш приятеля си.. Или да загубиш сичко.. Или да не правиш нищо.. Решавай![]()
Животът е адът описан в Библията!
от къде ти хрумна, че тряа да избира? според мен, щом няма изгледи да се скарат, редно е да я оставиш и да си харесаш друга. както казаха, може да загубиш и нея и приятеля си , че и бой да ядеш![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ohh v s16tata sityaciq s1m bila i az ne znax kvo da pravq i nakraq ni6to - ni6to mom4eto nito negoviq fr![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
6tom kazva6 4e ti fr,nqma da e korektno da se zanimava6 s gadjeto my,puk i sam kaza,4e nqma izgedi da se skarat,ako ne se namesi6.stoi nastrana ot si4ko
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Стой настрана от ситуацията. В случая си натрапник в техните отношения. Не е коректно да разваляш връзката на приятеля си заради своите желания.
Все пак, това си е само мое мнение. Ти ще прецениш ситуацията и ще решиш сам за себе си...
When I love, I love.
ако искаш да изгубиш приятеля си - давай зарибявай гаджето му![]()
Зависи тя как се даржи с тебако има изгледи и тя да те харесва и ти се губи приятел рискувай.Ако виждаш, че тя държи на него и не проявява интерес към други по-добре не се намесвай,защото ще загубиш сичко
![]()
+1Първоначално написано от pi0neer
Била съм в подобна ситуация само където се опитаха моето гадже да свият ---> резултат - това момиче повече не ми е приятелка ,а бяхме неразделни![]()
да си чувал за метода "сваляне"?
П.П не сте никакви приятели щом ще му зимаш гаджето... (е ако успееш да я земеш де)![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не се занимавай с негоПървоначално написано от jeni_to
в на4алото може да ти е трудно но трябва да продължиш
Успех !![]()
Дам, тегаво е.Не прави абсолютно нищо, защото, ако има силни чувства към нея, направо може да си развалите приятелство.Заради едно момиче, дори при евентуална връзка, може да не се разбирате.А той има какво да ти е приятел, нали?Опитай се да я забравиш и с нищо да не показваш, че я харесваш.