- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С коя песен бихте определили любовта си ?
Avril Lavigne - When You're Gone
това е любимата ми![]()
![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
3 doors down-Here Withoyt you
Nelly feat. Niks-Късно е за любов
Преслава-Пак ще ме обичаш
Ima Li v mEnuTo vI v0dkA s uTeHa dv0iNa mi dAiTe zA nEg0vA sMeTkA vSi4k0 iZhAr4iH n0 zNaeX cEnAtA nE bE6e bEzPlaTnA d0ri i tYgAtA.nApoLovIna sEgA sYm pIqNa v0dKaTa sVyr6i uTehA-NqMa..Pp
Преслава-Моят нов любовник
Райна-Любов по скалата на Рихтер
No doubt-Don't speak
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ами аз не съм влюбена...но evanescence-My immortal мисля че е вашата песен![]()
Savage Garden - Truly, Madly, Deeply![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Celine Dion-The Power Of Love....![]()
someone else...
Да ви кажа песента, с която искам да определя любовта си 100% не е "метълска", приятеля ми още не умрял, а не е и чалга...
Azur - Stay with me till down
Avril-When You're Gone![]()
![]()
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
Billy Idol - Speed
Everything but the girl - Missing
Tina Turner - You're The Best
Robbie Williams - Feel
Enigma - Boum boum![]()
Staind - 'Right Here'
Christina Aguilera - 'Save me from myself'
Christina Aguilera - 'Nasty Naughty Boy'![]()
Burn Season - Closer
Placebo - Every me Every you
Последната ми "връзка" беше идеална да се окачестви с песента "Beautiful Liar" на Шакира и Бийонсе. Само дето момчето беше повече "Ugly Liar"![]()
![]()
![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
ENRIQUE IGLESIAS - Hero![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
AZIS I DESI SLAVA - JADUVAM! (vupreki,4e be6e dosta otdavna a i az ne slu6am 4alga) ina4e sega6nata mi lubov s DJ Andi & Аida - In another life.izteglete si q,mnogo e gotinkaaaaa![]()
![]()
![]()
Roque Valero-Vengo a contar contigo
Малко тужна ама тва(сетете защо)
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Axel Rudi Pell - Broken heart
Sandra - Everlasting Love (2006)
Elodie Frege - Viens Jusqu'a Moi
И до някаква степен предполагам, че трябва да сложа и нашата песен: БТР - Море от любов![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
setih se oshteee:
Aerosmith-'Dont wanna miss a thing'
Ashlee Simpson- 'La la'![]()
Dry Cell - Disconnected =D>
You are broken, I can fix you...