.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Като ви чета постовете все по-вече се убеждавам че не съм направила нищо перверзно.
    Тука са СекСиори oт PRO нагоре \/

Такаааа,ubuntu като начало май се налага да смениш момичето,след като пишеш по форуми докато тя ти духа,явно не си върши работата като хората.Намери си някоя малолетна шаврантийка една,две,три... колкото искаш.Събери ги на едно мястои и си направете голо парти.Скрий някъде една камера и ми прати резултата за да ти кажа как се справяш и да ти дам моите препоръки.
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    Такаааа,ubuntu като начало май се налага да смениш момичето,след като пишеш по форуми докато тя ти духа,явно не си върши работата като хората.Намери си някоя малолетна шаврантийка една,две,три... колкото искаш.Събери ги на едно мястои и си направете голо парти.Скрий някъде една камера и ми прати резултата за да ти кажа как се справяш и да ти дам моите препоръки.
    И са кво самопредлагаш ли се
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ми не мисля че съм правила нещо извратено.А вие с тея свободни съчинения...не ви ли омръзна просто?

ubuntu мне,въпреки че бих могла да те понауча на нещо,но имам много ревнив приятел.Съжелявам,ако съм ти разбила илюзиите!
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    ubuntu мне,въпреки че бих могла да те понауча на нещо,но имам много ревнив приятел.Съжелявам,ако съм ти разбила илюзиите!
    Оо не това най малко го очаквах Съкрушен съм нз как ще го преживея
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата се заключва по т.4!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си