.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Съвет моля дайте !

Здр,проблема е следния харесвам едно момиче и въпроса ми е как да почна така полека и заобиколко да и кажа,че я харесвам и да разбера дали и тя ме харева.. и другия ми е дали според вас и тя ме харесва при условие,че винаги тя ми се включва доста често ме кани на срещи и тн не се държи надменно... но знам ли ги момичетата..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em ako ne gi znae6 momi4etata 6te gi nay4i6
    Aide sega nie ne sme fizika himiq ta da ni y4i6 koito riskyva pe4eli :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Re: Съвет моля дайте !

Цитирай Първоначално написано от .king.
    Здр,проблема е следния харесвам едно момиче и въпроса ми е как да почна така полека и заобиколко да и кажа,че я харесвам и да разбера дали и тя ме харева.. и другия ми е дали според вас и тя ме харесва при условие,че винаги тя ми се включва доста често ме кани на срещи и тн не се държи надменно... но знам ли ги момичетата..
    Мдам, съгласна съм с Чаровната, ще ни научиш Съвета ми е да не и казваш, че я харесваш в скайп, много е тъпо това. Сближете се повече, опознай я и ще разбереш дали те харесва
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Inside the temple
    Ми кат' те кани на срещите, ходи, бре!
    Ай, толкова ли не си гледал как другите хора си свалят гаджетата. Не е философия. Комплименти, по-близък физически контакт, ала-бала...
    Айде, бегай при мацката
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Предполагам,че те харесва.Действията й я издават.Покани я да излезете някъде и направо й кажи,че я харесваш.Закакво ти е да й правиш разни намеци?-Така става по-бавно.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Iz4akai da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tata Ne priburzvai s razkrivaneto na 4ustvata si.Purvo se uveri,4e tq naistina ima 4ustva kum teb.USPEH.....
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Ми кат' те кани на срещите, ходи, бре!
    Ай, толкова ли не си гледал как другите хора си свалят гаджетата. Не е философия. Комплименти, по-близък физически контакт, ала-бала...
    Айде, бегай при мацката
    брао брао

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Еми почни да и пишеш и ти некви мили работи.. Съгласявай се по честичко на поканите за срещи и.. готово

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Em ako ne gi znae6 momi4etata 6te gi nay4i6
    Aide sega nie ne sme fizika himiq ta da ni y4i6 koito riskyva pe4eli :P
    +1

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    off ima 100 takiva temi! OTGOVORA HARESVA TE~!!! KEFI SE!kato te kani da izlizate emi zemi 4e izlizai i zemi 4e q celuni
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

4e ko ni e slojnoto na nas? spored men 6om te kani na sre6ta i 6om ne e nadmenna s teb na4i te haresva pokani q i ti nasre6ta i vij ka 6te se razviqt ne6tata ako vs mine k pokaniq vtori pyt i sled tva i kaji 4e q haresva6
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

за търсачка чувал ли си ???
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    off ima 100 takiva temi! OTGOVOR:DA HARESVA TE~!!! KEFI SE!kato te kani da izlizate emi zemi 4e izlizai i zemi 4e q celuni :-D
    +1 bravo, mace ;)~
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Прави й намеци, трудно няма да разбере.

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми може и да те харесва, но пък може да изпитва чисто приятелски чувства. Не съм врачка немога да ти кажа със сигурност. А ти можеш да поразпиташ ваши общи познати дали харесва някой и такива работи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Прави намеци и ако видиш че им отвръща дейстай с нея

moje i da ne izpitva lubov kam teb, no ne e bezrazli4na. 6tom te kani da izlizate zna4i- DEISTVAI , napravi i ti ne6to de, ne e nujno samo da sedi6 i da 4aka6 ))

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Е че има некфи симпатии към тебе Но ако си мислиш,че като киснеш само в чата нещо ще се получи-ми пич в грешка си. Покани я да излезете,стига само тя.. И след няколко срещи,вече ще видиш как да се държи наживо ала бала й кажи направо кфо изпитваш-стига с тия заобиколки.. А иначе докат излизате може да си я сваляш де..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си