- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет моля дайте !
Здр,проблема е следния харесвам едно момиче и въпроса ми е как да почна така полека и заобиколко да и кажа,че я харесвам и да разбера дали и тя ме харева.. и другия ми е дали според вас и тя ме харесва при условие,че винаги тя ми се включва доста често ме кани на срещи и тн не се държи надменно... но знам ли ги момичетата..
Em ako ne gi znae6 momi4etata 6te gi nay4i6![]()
Aide sega nie ne sme fizika himiq ta da ni y4i6 koito riskyva pe4eli :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мдам, съгласна съм с Чаровната, ще ни научишПървоначално написано от .king.
Съвета ми е да не и казваш, че я харесваш в скайп, много е тъпо това. Сближете се повече, опознай я и ще разбереш дали те харесва
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ми кат' те кани на срещите, ходи, бре!
Ай, толкова ли не си гледал как другите хора си свалят гаджетата. Не е философия. Комплименти, по-близък физически контакт, ала-бала...
Айде, бегай при мацката![]()
When I love, I love.
Предполагам,че те харесва.Действията й я издават.Покани я да излезете някъде и направо й кажи,че я харесваш.Закакво ти е да й правиш разни намеци?-Така става по-бавно.
Iz4akai da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tataNe priburzvai s razkrivaneto na 4ustvata si.Purvo se uveri,4e tq naistina ima 4ustva kum teb.USPEH.....
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Еми почни да и пишеш и ти некви мили работи.. Съгласявай се по честичко на поканите за срещи и.. готово![]()
Животът е адът описан в Библията!
off ima 100 takiva temi! OTGOVORA HARESVA TE~!!! KEFI SE!kato te kani da izlizate emi zemi 4e izlizai i zemi 4e q celuni
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
4e ko ni e slojnoto na nas? spored men 6om te kani na sre6ta i 6om ne e nadmenna s teb na4i te haresva pokani q i ti nasre6ta i vij ka 6te se razviqt ne6tata ako vs mine k pokaniq vtori pyt i sled tva i kaji 4e q haresva6
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
за търсачка чувал ли си ???
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
+1 bravo, mace ;)~Първоначално написано от monityY
Първоначално написано от Say It Right
Еми може и да те харесва, но пък може да изпитва чисто приятелски чувства. Не съм врачка немога да ти кажа със сигурност. А ти можеш да поразпиташ ваши общи познати дали харесва някой и такива работи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
moje i da ne izpitva lubov kam teb, no ne e bezrazli4na. 6tom te kani da izlizate zna4i- DEISTVAI , napravi i ti ne6to de, ne e nujno samo da sedi6 i da 4aka6))
Е че има некфи симпатии към тебеНо ако си мислиш,че като киснеш само в чата нещо ще се получи-ми пич в грешка си. Покани я да излезете,стига само тя.. И след няколко срещи,вече ще видиш как да се държи наживо ала бала й кажи направо кфо изпитваш-стига с тия заобиколки.. А иначе докат излизате може да си я сваляш де..
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър