.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    София най-голямото село в БГ

Проблем с веждите

Преди време реших да си пооформя веждите, но от прекалено много скубане станаха различни... Проблемът е, че сега са твърде тънки, за да ги коригирам и да ги уеднаквя. Интересува ме колко бързо могат да израснат отново както преди? И дали ако отида на козметик ще е възможно да ги оправи? Препоръчайте къде да ида, само да е най-скъпия козметичен салон, но не и най-голямата дупка, и колко ще струва? Не ми се ходи с различни вежди...

Благодаря предварително!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Трябвало е още първия път да отидеш на козметик вместо да си правиш експерименти.... За колко време ще пораснат...ми то си е индивидуално...седмица...2... Успехче...и следващия път на козметик

До няколко седмици би трябвало да израстнат достатъчно и да имаш възможност да ги пооправиш, то ако и една седмица не си скубеш веждите те започват да нобождат. Козметик наистина може да ти помогне до такава степен, че да ги оформи. А докато ги чакаш да израстнат, ако са станали много рядки и тънки можеш малко да ги коригираш с черен молив, така правеше една приятелка, която докато си скубела веждите без да иска си цепнала едната.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    варна
    Да наистина можеш с молив да ги подчетраеш и наистина ще е по-добре да птидеш на козметик.Кой знае може и да ти ги дооправи.И за по-сигурно следващия път само на козметик

Ох и аз се бях доскопосала така миналаат есен , но за около 2 седмици веждите ми се върнаха в нормален вид . И при втория ми опит ги направих добре . А за твойте вежди след като порастнат отиди в някой козметичен сало и провери дали предлагат такива услуги.

Повече от фен
    Аз имах същия проблем, обаче веждите ми бяха еднакви, но бяха суууууупер тънките.
    Отначало - както и да е, занимавах се с тях и супер много им се кефех.
    Дойде момент, в който осъзнах, че нямам нужното време да им отделям и да се занимавам със скубане на косъмче по косъмче.
    Около месец не ги бях бутвала с пинсетка - само отстрани мъничко, а там където растеше и беше рядко (още недоизрастнали косми имаше) дорисувах с молив.
    Малко досадно, но се оправиха.
    След около 2 месеца вече ОКОНЧАТЕЛНО приличах на човек във веждите.
    Така, че търпение.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Мен ми харесват веждите колко са тънки сега, но ги искам еднакви.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Мен ми харесват веждите колко са тънки сега, но ги искам еднакви.
    Никога не може да са перфектно еднакви.
    Опитай се сама да си ги направиш еднакви.
    Гледай едната - както е оскубана тя, по същия начин се опитай и другата.
    Ако не се получава - козметик.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами като ти порастнат отиди на козметик и мойте не са идеални,но какво да се прави.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Трябвало е още първия път да отидеш на козметик вместо да си правиш експерименти.... За колко време ще пораснат...ми то си е индивидуално...седмица...2... Успехче...и следващия път на козметик
    +1
    Ако искаш още сега можеш да отидеш в някой козметичен салон и да попиташ дали не може да се направи нещо още сега. Ао не, ще се наложи да изчакаш и след това - козметик. Като ти ги оформят първия път после предполагам, че ще се справиш с поддържането им сама (аз така направих)

една съученичка беше решила преди време да си оформи веждите и от много скубане остана почти без вежди, след това изчака 2 седмици и ги опрай сама, ама теб те съветвам на козметик и от там на татък можеш да се ориентираш по формата която ще ти направи козметичката.

Ее споко, растат Изтъни и другата вежда и ще стане. И после ги изчакай да израснат и ще стане. Няма за какво да ходиш на козметик..
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Хаха имах една учителка по английски,която си беше оскубала едната вежда...Спомням си как си я рисуваше с кафяв молив

Та,по добре отиди на козметик за да не се орезилиш съвсем

Дооформи ги с кафяв молив и следващия път не бързай като си ги скубеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си