.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: 4 месеца

4 месеца

vuprosut mi e prost sled 3 dni s priqtelq mi pravim 4 mesetsa i nezn kakvo da my podarq toi se e sprql na bijy no az si nqmam i ideq kakvo da my vzema taka 4e 6te sum vi mn blagodarna ako mi dadete predlojeniq tnx prednaritelno

amii... са се сештам за малко неща...някоя гривна от субваъ примерно или пук някоя пло4ка с имената ви или нещо такова...

predi edna sedmica s moq priqtel napravixme godina i az mu podarix parfum koito mnogo xareva...no moq priqtelka se be6e sprqla na edna golqma plu6ena igra4ka...za biju naistina 4e moje da e grivna ili ne6to ot sorta zavisi kakuv e xaraktera na tvoq priqtel i kakvo predpo4ita toi .. tova moje6 samo ti da preceni6 uspex i samo taka da ste 6tastlivi o6te 100godini

Град
    Shumen
    M1jki prashki OK.Bazimam se .........ami ne6to ot s1rce i simvoli4no ..........zamisli se kakvo haresva toi Dai ni oshte podrobnosti za tova po kakvo si pada .....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ми отиваш в някой магазин за сребро или злато в зависимост което носи и избираш.
    Плюшената играчка също е идея,когато те няма да си я гушка и ако мирише на твой парфюм още по-добре.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ми отиваш в някой магазин за сребро или злато в зависимост което носи и избираш.
    Плюшената играчка също е идея,когато те няма да си я гушка и ако мирише на твой парфюм още по-добре.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    kadeto iskam
    Значи има 343537768769655645 теми такива порови се малко мамка му

Супер фен
    Град
    Bourgas
    поредната тема...
    няма зн.. еми като държиш да е бижу защо не си вземете от сребърните сърца
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    LuNaTa
    и защо трябва да си подарявате нещо..се пак секи си решава естествено,но не мисля 4е на 4 месеца тря си подарявате нещо..ама ваша си работа.по въпроса може да му земеш парфюм,блузка,или някакво сувенир4е
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ама вие на всеки месец ли си правите подаръци? Лол...
    Ами подари му нещо символично, нещо, което да показва какво чувстваш към него.
    The reasons of love... <3

Ами можеш да му земеш джобно ножче, плочки с имената, плюшено мече(или нещо там плюшено), бижу нооо за момче излиза много скъпо... една верижка дори и да е сребърна излиза към 30-40 леева защото за тях трябва да са по-дебели, аз лично обичам като момчето носи от верижки с дървените маниста айде и успех

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нещо,което знаеш,че обича.

Голям фен Аватара на sapphirr
    абе плюшено ме4е...да не отива на пога4а.за мен един парфюм (ка4ествен ) е най-добрия вариант.ще е еквивалентно на бижуто,което той ти е избрал

ami ne poprintsip do sega s predi6nite si priqteli ne sme praznyvali 4 lesetsa samo 4e sega toi mi kaza 4e mi e vzel podaruk i suotvetno re6ih 4e e redno i az da my vzema ne6to v kraina smetka my vzeh boksetki s nadpis "az pokazvam ti re6ava6" a dali 6te my haresat.... e nadqvam se ......toi si pada 6egadjiq

Голям фен Аватара на sapphirr
    ми,браво
    тогава приятно прекарване след раздаването на подаръците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си