.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ----

----

----
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Град
    Maina Town

Re: hauser-ka ?!??...

Цитирай Първоначално написано от milata^kuklichka
    kak trqbvada izglejda edno momi4e za da e hauerka ?
    Нещо не схващам...Хауерка?

kakvo e tova hauerka
    ....

има предвид хаусерка...нали сеа е на мода хауса

Когато слушаш такава музика според мене не трябва да се обличаш както се обличат тея аз даже не съм чувала за хора които се обличат хаусерски или както и да е там думата.И тази теме е доста тъпа това че слушаш такъв стил не означава че трябва да се обличаш по определен начин.
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Когато слушаш такава музика според мене не трябва да се обличаш както се обличат тея аз даже не съм чувала за хора които се обличат хаусерски или както и да е там думата.И тази теме е доста тъпа това че слушаш такъв стил не означава че трябва да се обличаш по определен начин.

Точно сега фешъните са най - големите хаусери... влез във Флиртче.ком и там има колкото си поискаш снимки на хаусери/ки

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    хаус хъ. не разбирам, ама изказвам мнение как според мен би се обличал един фен на хауса или вобще на електронната музика..
    ми.. шантаво, нестандартно, различно.. (някой да не бърка с изсулено) това, което ми минава през акъла на последно място е да се води по модата. Вобще всеки уважаващ себе си човек би се обличал със свой собствен, индивидуален стил, а не да се оставя да го водят за носа като са излязнали ей такива лайнянокафяви панталони, и той вече задължително да си вземе такива.. ама тва е друга тема де
    та си представям един фен на електронната музика (повтарям се хаахах) като за начало с дрехи с интересна кройка и в ярки цветове.. ризки в оранжево, лилаво, розово, зелено.. интересни панталони - може и дънки да са, ама да са изчистени и без онези глупави вградени камъчета по тях или висулчици и т.н. .. с едни огромни яркооранжеви очила с оранжеви стъкла.. =] ама не фешънски стандартен модел, а нещо по-интересно.. също с шантава веселяшка къса прическа.. с обица на веждата.. ако е момиче - грим в ярки цветове, зелени, оранжеви, розови сенки.. светлорозово червило без блясък, повече цвят.. интересен модел дънки.. мдаа, казах вече за дънките.. и най-вече като го попиташ какво знае за тази музика да ти обясни нещо за историята, за възникването, да ти каже най-яките диджеи и хаус вокали и.. да не посещава глупавите дискотеки, в които пускат уж хаус, само защото няма никъде къде да иде.. и да ходи с едни огромни сони слушалки навсякъде с него хахаха
    Май доста се поувлякох, не мисля че вобще има такъв човек, ама пък и аз сигурно познавам твърде малко хора, че да казвам така.. но въпреки това един "хаусЪр" или квото там се викаше си го представям точно така

ти сама доказваш с темата си, че хауса го приемаш като мода..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    za da si houserka trqbva da si korava...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Сегашните фешъни са повечето хаусъри...Визирам тези,които ходят с големи очила,ярки дрешки и вдигната косичка,отдолу пусната да върви...Обикновено това се водят хаусъри...Но ти защо се интересуваш точна от модата,не знам...Ако е заради това,което си мисля,значи идеята ти определено е тъпа...
    oTPoBHa бтв ги обясни доста добре...т.е. начина,по който си ги представя ми допада...
    Let the beats control your soul...

Град
    Ямбол
    Л-О-Л!

Град
    mAinA cItY...
    Pfff ujas ... sq kato plamna taq moda da si houser i ujas ... spored men edin houser si se obli4a nai obiknovenno .... teq deto se obli4at kato palq4ovci i kazvat 4e slu6at house sa prosto fashion-i a ne sa nikakvi houseri ... polovinata neznaqt stilovete v house ... zemi ze primer Dj-kata Lisa Lashes koqto e edna ot nai-krasivite i izvestni Dj-ki v sveta ... da si e vijdala da se ki4i s hilqda gerdana i da si diga nagore kosata s gel ili nekfi takia ... mi ne prosto si4ki stanahte ednakvi i banalni ...
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си