.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

искам да сложа на профила си .. ама нее става .. има само некфи странни ф галерията .. как да сложа , търсих тук такаа тема ама не намерих ..
    .
    ... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Тук http://imageshack.us/ качваш снимка, но да не е много голяма. След това копираш от сайта директния линк към картинката и я пействаш/поставяш в полето Динамичен Аватар.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    имам същия проблем.Влязох в посо4ената по-горе страница,ка4их снимка(или поне така мисля),но не знам кое то4но да копирам.Все ми излиза,4е не е валидно.Може ли по-подробно???

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен Аватара на Ruthless
    Влизате в [b]Профил , отивате най-долу на страницата, при графата Контролен панел за Аватари. Имате две възможности:

1. Динамичен Аватар: - Тук можете да дадете линк към картинката, която искате да сложите. За тази цел ви препоръчвам или от imaheshack, да качите снимка и да дадете директер линк към нея, или да отидете на images.google.bg и да потърсите някоя, която да не е по-голяма от 160 пиксела основа,не по-голяма височина от 200 пиксела и размер 6 kb. Ако искате ваша си картинка, сигурно ще Ви е нужна програма, с помоща, на която да я намалите, поне като пиксели, ако става, като размер. За тази цел ще ви е нужна програма, например FastStone Capture, но това е малко сложно, ако не сте го правили до сега.

2.Изберете аватар от галерията - Цъкате на Вижте галерията, отгоре пише Изберете категория: цъкате на V и си избирате категория. След, което цъкате на бялото кръгче под аватара, който си избирате, за да се сложи точица и избирате Изберете аватар.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Не и казвайте. Много е вероятно след малко да се сложи такъв размер, че ще ви се иска да не и бяхте казвали.

че тебе какво те бърка да си слага голям размер!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си